Наталія Могилевська вразила моложавим виглядом у майже 50: ось що робить з жінкою щасливий шлюб і діти

2024 рік приніс Наталії Могилевській довгоочікуване жіноче щастя. Мало того, що зустріла чоловіка, на якого можна покластися в тяжку хвилину, так ще й сестричок взяла за дочок.

Натяки, що закохана, Наталя Могилевська робила останні 2 роки. Тільки не хотіла грати весілля під час війни, тому й не називала навіть імені обранця. Було соромно, що коли багатьом українцям дуже погано, у неї на серці справжня весна.

Наталі Могилевській пішло на користь сімейне життя

На початку 2024 року артистка зробила сенсаційне зізнання – вони з Валентином усиновили двох сестричок. Дівчатка дуже сильно постраждали від війни, то Наталка й вирішила відігріти їхні маленькі серденька й дати їм усе необхідне для життя.

Якщо подивитися на останні світлини зірки, стає зрозуміло – справжнє сімейне життя пішло Могилевській лише на користь. Вона схудла, помолодшала й виглядає на всі 100%. Хоча не можна сказати, що все було дуже просто.

Наталі Могилевській пішло на користь сімейне життя

Наталя розповіла, що стала мамою для сестричок ще на початку повномасштабного вторгнення. На той момент їм було 2 та 10 років. Вони з коханим багато їздили у прифронтову зону, відвідували дитбудинки та поселення переселенців. Коли дізналися сумну долю дівчаток, вирішили замінити їм батьків.

Нині Мішель 3,5 року, а Софії вже 12. Наталі подібне рішення далося нелегко. Довелося прочитати купу книжок про виховання дітей. Ситуація ускладнювалася травмованою психікою сестер.

Наталі Могилевській пішло на користь сімейне життя

Старшій кілька разів довелося рятувати життя молодшій. Перші пів року Мішель узагалі не спала й весь час плакала. Доводилося сидіти поряд і тримати за руку. Отже, тепер турбот у знаменитості додалося.

Поки що ані облич донечок, ані свого коханого Наталя не відкриває. Натомість результат ми бачимо на зовнішності артистки. Очі 48-річної жінки просто сяють. Підписники Інстаграму постійно наділяють свою улюбленицю купою компліментів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?