31-річна Христина Соловій вперше розкрила таємниці особистого життя: чи разом із 49-річним Сергієм Жаданом

Відома співачка Христина Соловій вирішила прокоментувати чутки про роман із письменником Сергієм Жаданом: як все починалось та які наразі стосунки між ними.

Відома українська співачка Христина Соловій вперше висловилася щодо своїх стосунків із відомим письменником Сергієм Жаданом. Це зізнання стало несподіваним для багатьох прихильників обох талановитих особистостей, яких раніше ніяк не пов’язували між собою.

Саме Христина підтвердила поширені чутки про те, що вона й Сергій підтримували особливі стосунки на початку війни. Це надзвичайно цікавий факт, оскільки обидва митці в той час перебували в стосунках з іншими людьми.

Христина Соловій розповіла про роман із Сергієм Жаданом
Христина Соловій розповіла про роман із Сергієм Жаданом

Їхні зустрічі та спільні моменти створювали певний магнетизм навколо них, і це не залишилося непоміченим в їхньому оточенні. Важливо зауважити, що обидва митці вже мали свої фанатські бази, які ретельно стежили за кожним їхнім кроком, і новина про їхні стосунки викликала хвилю здивування та зацікавленості.

23 лютого 2022 року, ввечері, почалося романтичне віртуальне спілкування між ним і співачкою. Їх обмін повідомленнями, віршами та фотографіями тривав кілька місяців, перетворюючи їхній віртуальний зв’язок у щось більше. Перехід до реального життя став невід’ємною частиною їхньої історії, і він відзначився запрошенням на участь у музичному кліпі “Юність”, яке було представлено як творчий тандем. Вони згадували цей період як “космічний союз”.

Проте, з часом почуття Христини до Сергія почали змінюватися, і вона закохалася в іншого чоловіка. Вона не змогла відразу признатися у цьому письменникові, він дізнався про це самостійно. Результатом став розрив в їхніх стосунків. Цей період виявився надзвичайно важким для обох, і співачка навіть зізналася, що наразі на антидепресантах.

Христина Соловій розповіла про роман із Сергієм Жаданом
Христина Соловій розповіла про роман із Сергієм Жаданом

Христина розкрила, що він виступав як рушійна сила у їхніх стосунках, був ініціатором багатьох подій. Вона визнала, що її почуття не були такими сильними, як у нього, і вона навіть відчувала сором за це.

Христина була ініціатором розриву через свої почуття до іншого чоловіка, вона визнала, що це було нечесно по відношенню до свого партнера. Вона також зауважила, що вони обоє бажають один одному щастя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?