39-річний Віталій Козловський вперше одружився і щасливий показав обручку: “Святкувати будемо пізніше”

Спочатку Віталій Козловський шокував прихильників, коли став на захист батьківщини. Тепер співак приголомшив новиною про одруження. Імені своєї обраниці поки вирішив не називати.

Перебування на передових позиціях на волосинці від смерті навчили Віталія Козловського цінувати кожну хвилину життя. Саме тому 39-річний артист вирішив кардинально змінити свій статус і перейти з розряду холостяків до когорти одружених чоловіків.

В інтерв’ю ЖВЛ Козловський похвалився обручкою на безіменному пальці правиці. Щоправда, розповідати багато про обраницю не став, відзначивши, що зараз вони просто розписалися, а святкувати весілля будуть пізніше, коли з’явиться можливість зібрати всіх родичів та друзів на вечірку.

Віталій Козловський одружився

Віталій навіть не повважав за потрібне назвати ім’я щасливиці, яка стала його законною дружиною. Відзначив, що вона “дуже свідома й від душі”. А значить, “усе щиро й надовго”. Принаймні Козловський вірить у це й хоче, щоб так усе й сталося.

В Інстаграмі артист виклав світлину своєї руки та руки обраниці. Обоє з обручками. Віталій подякував Всесвіту за цей рік, який перевернув його життя:

“Хочеться спішити жити, спішити любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими й найважливіше не відкладати на потім”.

Козловський відзначив, що святкувати весілля будуть пізніше, бо нині не на часі. Весілля, на думку зіркового чоловіка, треба гуляти за присутності близьких та далеких родичів. Це обов’язково має відбутися.

Віталій Козловський одружився

А ще на весіллі обов’язково має бути присутня мама нареченого, яка давно мешкає за кордоном. Так склалося, що благословення Віталій у найближчої родички не просив. Спонтанно освідчився коханій і відразу ж повів до РАЦСу. Лише фото рук з обручками відправили в родинні групи, неабияк шокувавши родичів. Мама щиро пораділа за сина.

Нові статті

Схожі статті

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.