5 найбагатших зірок України: Камалія втратила свій трон після розлучення, а Полякова розорила чоловіка

У світі шоу-бізнесу за кожним кроком зірки стежать мільйони шанувальників, особливо коли йдеться про їхні фінансові досягнення. П'ять найбагатших зірок України.

Оля Полякова і Камалія

Співачки ніколи не приховували, що їх успіх у музичній сфері відкриває перед ними багато можливостей для розкішного життя. Вони завжди відпочивали у розкішних місцях та мали все, чого хотіли.

Ольга Полякова неодноразово захоплювалася тим, що має можливість жити у дерев’яному особняку на березі Дніпра. Розкішний будинок має безліч кімнат, а також у Полякової є власний басейн, доступ до річки та спортивний зал для підтримки чудової фігури.

Маєток Камалії істотно відрізняється від інших резиденцій, які можна зустріти. Він втілює в собі не лише елегантність, але й глибокі культурні корені родини. Одним із ключових аспектів його дизайну є східний стиль, золотаві відтінки, який відображає культурні та релігійні переконання її чоловіка, Захура.

5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють
5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють

Руслана

У Руслани та її чоловіка є чотириповерховий особняк з площею 2000 квадратних метрів, який обійшовся їм у 500 тис. доларів, а також сонячні панелі та вітряки, які приносять прибуток.

5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють
5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють

У будинку є розкішний спортзал, підземний басейн та студія звукозапису, в яку вклали значні кошти, а саме 250 тис. доларів.

Настя Каменських і Потап

Настя Каменських і Потап живуть в розкішному будинку за межами Києва, який слугує невід’ємною частиною їхнього благополучного життя.

5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють
5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють

Настя відома своєю пристрастю до затишку дому, вона регулярно вносить зміни в інтер’єр, звертаючи особливу увагу на деталі, щоб забезпечити максимальний комфорт для себе та своєї родини. Будинок Насті і Потапа став не лише місцем проживання, а й символом їхнього фінансового успіху.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.