Екс-суддя “МастерШеф” Ліза Глінська вперше розповіла, як втратила дитину: “Лікарка казала, що це вітамінки”

Кондитерка з "МастерШефу" Ліза Глінська вдалась до спогадів і розповіла про втрачену дитину. Чи вдалося Глінській притягнути винуватців до відповідальності. Читайте подробиці нижче.

Відома в Україні кондитерка та колишня суддя телевізійного проекту “МастерШеф” Єлизавета Глінська розповіла в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк про те, як втратила власну дитину прямо під час пологів.

Кондир з МастерШефу Ліза Глінська втратила дитину через помилку лікарів
Кондир з МастерШефу Ліза Глінська втратила дитину через помилку лікарів

Глінська розповіла про моторошні спогади та події, які їй довелося пережити через… лікарську помилку. Історія з втраченою дитиною відбулася 15 років тому. Тоді переможниця 2-го сезону “МастерШефу” потрапила в платне пологове відділення однієї з приватних клінік міста Ялта. Лікарка проколола зірці кулінарних баттлів міхур і після цього… перейми в молодої жінки чомусь припинились.

Акушерка вирішила стимулювати пологову діяльність за допомогою пігулок. Вагітній Глінській, що знаходилась вже у пологах — співробітниця пологового відділення сказала, що то вітаміни.

Вже згодом, коли дитина загинула — Єлизавета Глінська дізналась, що то за пігулки були насправді. Ними намагались стимулювати пологи, але справа в тому, що згідно із нормою таку пігулку можна з’їсти лише одну за ніч. Акушерка ж видала їй відразу чотири і змусила їх з’їсти.

Через декілька годин Глінській стало погано. Чоловіка до неї в пологовий зал чомусь не допустили, пояснивши, що, мовляв — вони самі розберуться.

Ліза Глінська звинуватила лікарів тієї клініки у тому, що вони не зробили для перевірки УЗД. Адже на ньому було б помітно те, що в дитини після відновлення переймів пуповина обвила шийку. Врешті решт це призвело до трагічних наслідків і жінка втратила тільки-но народжене немовля.

Мені не зробили УЗД, коли я тільки-но приїхала, щоб перевірити, чи все добре — розповіла Глінська.

Через помилку лікарів її маленька дитина не вижила під час пологів. Та й сама Ліза опинилась між життям та смертю. Лікарі змушені були надягнути їй на обличчя кисневу маску.

В подальшому лікарі клініки відмовились визнавати свою помилку. Вони навіть відправили на дослідження плаценту, щоб перевірити наявність вад здоров’я в малюка, що так і не побачив світ.

Ліза Глінська розповіла про непросту історію зі свого життя
Ліза Глінська розповіла про непросту історію зі свого життя

Єлизавети зізналась, що її тоді мало потішило, що дитинка була здоровенькою і те, що в неї залишилась можливість завагітніти знов. Чоловік відвіз Глінську додому. Потім почались проблеми із отриманням документів. Спочатку чоловік кулінарки не зміг їх отримати, а потім взагалі з’ясувалось — уся документація за день пологів кудись зникла без сліду. Єлизаветі вдалось знайти тільки своє УЗД до 8-го місяця вагітності.

Притягнути лікарів до відповідальності кулінарці так і не вдалося. І зараз Глінська про це дуже жалкує.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?