Брат Tayanna, сестра Єфросиніної та інші: хто з родичів українських зірок живе в росії і мовчить

Донька відомої української артистки Ольги Сумської Антоніна Паперна – не єдина з родичів знаменитостей, хто живе в росії і мовчить. "Один Факт" пропонує добірку такої зіркової рідні.

Нещодавно навколо старшої доньки Ольги Сумської, Антоніни Паперної — знов спалахнув скандал. Дівчина, що зараз у шлюбі із російським актором Володимиром Ягличем — обрала для себе життя в росії. Працює Антоніна також на благо російської економіки і навіть нещодавно знялася в новому серіалі російського виробництва “Постукай в мої двері”.
Паперна — не єдина родичка зіркових українців, що обрала для себе іншу Батьківщину. Є такі родичі і в інших наших зірок. Читайте про них детальніше у добірці від “Один Факт”.

Олексій Суханов

Олексій Суханов розповів про родичів в росії
Олексій Суханов розповів про родичів в росії

Ведучий Олексій Суханов до 2014 року жив на території росії. Він сам родом з російського містечка Іваново. В росії залишилась жити мама Олексія. Він сам з 2014 року переїхав до України і навіть встиг оформити українське громадянство.
Одного разу Олексій Суханов розповідав, що мама ще на початку повномасштабного вторгнення зазивала його додому. Казала, мовляв — чого ти там сидиш, давай вже повертайся додому. Але Олексій нагадав їй, що його домівка ось уже декілька років — в Україні, а з росією його більш нічого не пов’язує.

Маша Єфросиніна

В Маші Єфросиніної в росії мешкає рідна сестра
В Маші Єфросиніної в росії мешкає рідна сестра

В Маші Єфросиніної в росії мешкає сестра Єлизавета Ющенко. Вона обрала мовчання щодо теми війни. Єфросиніна з цього приводу критики суспільства з приводу такої позиції рідної людини висловила нерозуміння. Жінка наголосила, що не може нести відповідальності за вчинки інших людей, і навіть якщо ці люди — її рідня.

А як я можу нести відповідальність за дії жінки, якій 37 років, у якої своя сім’я, свої дві дитини. Тому хейт з цього приводу — це теж не до кінця зрозуміла для мене річ — наголосила Маша Єфросиніна.

Спілкування між сестрами майже немає і все — через різні громадянські погляди.

Віталій Козловський

Віталій козовський розповів про відносини з рідними в росії
Віталій козовський розповів про відносини з рідними в росії

В співака та захисника України Віталія Козловського також є родичі, що мешкають в росії. Він давно припинив із ними спілкування. По лінії батька в Козловського є зведена сестра, що зараз живе в Москві.

Як зізнавався сам Віталій Козловський — він перші десять днів після початку вторгнення намагався щось пояснити рідним з росії. Але потім — просто відправив їх зі свого життя куди подалі.

Tayanna

Таяна розповіла про відносини з братом, який живе в росії
Таяна розповіла про відносини з братом, який живе в росії

Рідний брат співачки Tayanna Міша Марвін перевзувався щодо своєї громадянської позиції декілька разів. Після початку вторгнення росії 24 лютого він засудив ці дії, але згодом свою позицію змінив. Вже у вересні 2022 року Марвін відновив співробітництво із російським лейблом Black Star. А далі — видалив усі антивоєнні дописи, що робив раніше та замовчав.
Tayanna так само, як і Маша Єфросиніна — відмовилась нести відповідальність за вчинки дорослого чоловіка, який є її братом:

Я за те, щоб люди несли відповідальність за себе — наголосила співачка.

Єгор Соболєв

У чоловіка Марічки Падалко Єгора Соболєва в росії живуть батьки
У чоловіка Марічки Падалко Єгора Соболєва в росії живуть батьки

В Єгора Соболєва, чоловіка Марічки Падалко — родичі також живуть в росії. Єгор Соболєв народився в Краснодарі і до 1995 року також мешкав на території Батьківщини. В 2004 році Соболєв отримав українське громадянство.

В росії у Соболєва залишилися батьки, з якими він розірвав усі стосунки. Дружина Єгора Марічка Падалко зізнавалась, що батьки її обранця дуже хвилювались з приводу того, щоб в їх родині усе було добре. Але згодом стало зрозуміло, що ці переживання зовсім не стосувались того, що російська влада розпочала знищення українців. Навпаки, батьки Соболєва були на боці росії в цьому питанні. Тому спілкування із ними припинилось.

Світлана Тарабарова

У Світлани Тарабарової в росії залишився рідний дядько
У Світлани Тарабарової в росії залишився рідний дядько

У співачки Світлани Тарабарової в росії мешкає рідний дядько. Він, як і багато інших росіян — піддався ворожій пропаганді. Артистка раніше коментувала позицію рідної людини, наголошуючи на тому, що усі спроби донести до дядька правду виявились марними. Він залишився при своїй думці, тому Тарабарова припинила із ним будь-яке спілкування.

Нові статті

Схожі статті

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.