Родинні моменти”: “мама” Сердючки Інна Білоконь готується стати бабусею і показала вагітну доньку з животом

Екранна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь розповіла про гарну новину. Донька акторки Яна зараз при надії і чекає на народження первістка. Подробиці читайте в матеріалі від "Один Факт".

Інна Білоконь, яка відома багатьом українцям по ролі мами Вєрки Сердючки — поділилась із шанувальниками радісною новиною. Її донька Яна, що декілька місяців тому вийшла заміж — зараз знаходиться при надії і вже зовсім скоро народить своїй матусі онука (або онучку).

Донька Інни Білоконь Яна Макогон в очікуванні народження первістка
Донька Інни Білоконь Яна Макогон в очікуванні народження первістка

Донька артистки оприлюднила світлини в своєму персональному мікроблозі Instagram. На фото дівчина постає у довгій обтислій сукні білого кольору, крізь яку добре помітно великий животик. Також Яна оприлюднила ще одну світлину, де видно два затемнених силуети — чоловіка та жінки при надії, що обіймаються. Їх обличчя знаходяться у пітьмі, але зрозуміло, що ці образи – це сама Яна та її чоловік, який її обіймає ззаду і підтримує великий живіт. Фото доповнене картинкою-смайликом у вигляді серця.

Більше подробиць про своє цікаве становище донька Інни Білоконь не розповіла. Строк вагітності дівчини можна вгадувати тільки за розміром животика, який вже досить великий. Імовірно, що свого первістка Яна народить вже навесні. Стать дитинки також залишилась за завісою таємниці.

Яна зробила свою маму Інну Білоконь тещею в листопаді 2023 року. Про свого обранця дівчина також нічого не розповідає, тримаючи в секреті і його діяльність, і подробиці життя.

Інна Білоконь із донькою Яною на весіллі
Інна Білоконь із донькою Яною на весіллі

У 2024 році в Україні очікується справжній бебі-бум. Адже в очікуванні немовляти зараз знаходиться не тільки донька Інни Білоконь, а й відома ведуча і дружина Андрія Дикого Лілія Ребрик. При надії знаходиться і співачка кримськотатарського походження Джамала. І для Ребрик, і для Джамали це – вже третя дитина. В Лілії є дві старших донечки — Поліна та Діана. І в березні в них народиться сестричка. В Джамали ж — двоє синів. Стать третьої дитини співачка поки не розкрила.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?