Офіційно одружені: 39-річний Володимир Остапчук і 23-річна Катерина Полтавська вперше показали свої обручки

Молода обраниця Володимира Остапчука вперше прокоментувала чутки щодо їхнього одруження у своїх соціальних мережах: "Тепер я офіційно Катерина Остапчук".

Шоумен Володимир Остапчук та його обраниця Катерина Полтавська, після безлічі натяків на офіційний статус своїх стосунків, нарешті підтвердили своє одруження. Ця довгоочікувана новина радує фанатів, які вже давно втомилися від загадкових знімків та коментарів, що лишали їх у невизначеності. Але тепер усім відомо: Володимир і Катерина вирішили об’єднати свої долі.

Світлиною своїх обручок молодята поділилися в соціальних мережах. На знімку можна побачити руки закоханої пари, на підмізинному пальці яких блищать витончені вироби з жовтого золота. Володимир вибрав класичну обручку, тим часом, його тепер дружина віддала перевагу обручці з діамантами, надаючи образу більшої вишуканості та елегантності.

Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya
Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya

Таким чином, Володимир Остапчук і Катерина Полтавська продемонстрували свою готовність до нового етапу у своєму житті. Катерина вирішила утримати деталі реєстрації свого шлюбу в таємниці, відмовившись від публікації фотографій та подібних подробиць. Проте пізніше вона вирішила поділитися кількома історіями в соціальних мережах і повідомила своїх підписників, що вона тепер відома як Остапчук.

Молода дружина Остапчука зазначила, що це рішення було прийняте досить спонтанно, навіть її батьки про це не знали. Лише сьогодні цю інформацію дізналися її близькі друзі та знайомі.

Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya
Володимир Остапчук одружився з Катериною Полтавською: подробиці. Фото з Instagram @poka.tya

Щодо весілля подробиць поки що немає, Катерина написала, що коли це відбудеться, вона обов’язково покаже.

Коментарі розділились на два типи: ті хто підтримує даний шлюб та бажає щастя, та ті, які не вірять, що це надовго у зв’язку з нетривалими попередніми стосунками Володимира Остапчука.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.