Тіна Кароль показала на собі вовняний костюм за 80 тисяч гривень: це те, що на піку моди і в трендах 2024

Образи Тіни Кароль не тільки виглядають розкішно, але й коштують дуже багато. Один із останній стильних нарядів від зірки: вовняний костюм за… 80 тисяч гривень. Як його носити — читайте нижче.

Тіна Кароль вже давно обирає для себе дорогі наряди. Зірковий образ повинен бути розкішним і привертати увагу великої аудиторії. Тому його вартість просто не може бути занадто дешевою.

Ціна крайнього образу Тіни Кароль може вразити багатьох українців. Співачка вдяглася у вовняний костюм, вартість якого наближується до 80 тисяч гривень. Слід зазначити, що співачка останнім часом все частіше демонструє неймовірні образи, які вигідно підкреслюють жіночу фігуру та дозволяють виконавиці завжди залишатись на висоті.

В Тіни Кароль є багато прихильниць, які завжди досліджують особливості її стилю та творчості. Одна із підписниць співачки навіть завела власний блог, в якому розповідає про вартість луків від Тіни Кароль і ті бренди, які для себе обирає співачка.

Тіна Кароль у вовняному костюмі за 80 тисяч гривень
Тіна Кароль у вовняному костюмі за 80 тисяч гривень

Днями Тіна Кароль показалася у розкішному вовняному костюмі-двійці. Модні брюки та чорний жилет у тоненьку і золоту смужку вертикального напрямку з кругленькими золотавими ґудзиками виглядають стильно, витончено і красиво. Але й вартість цього костюму — зовсім не 2-3 тисячі гривень. За ефектність і стиль треба платити великі гроші.

Шанувальниця Тіни Кароль з’ясувала, яка вартість жилету та брюк. Дивіться самі:

  • чорні жіночі штани із вовни: 41 тисяча 900 гривень;
  • жилет жіночий із вовни чорного кольору: 37 тисяч 500 гривень.

Загальна вартість цього луку: 79400 гривень.

Звісно, сюди не враховуються ціни на жіночі аксесуари та взуття.

Бренд, до якого належить костюм: Balmain

Тіна Кароль показала, як треба носити вовняний костюм за 80 тисяч гривень
Тіна Кароль показала, як треба носити вовняний костюм за 80 тисяч гривен

Слід зазначити, що Тіна Кароль не купує стильний одяг для зйомок та концертів самостійно. Співачка використовує обмін за бартером з модними брендами — за рекламу. Також Тіна бере одяг напрокат або в якості подарунку за послуги, які співачка надає брендам.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?