Катя Репяхова може не перейматись: Віктор Павлік попросив прихильниць спілкуватись із ним “без рук”

Виконавець музичного хіту "Не обіцянок, ні пробачень", співак Віктор Павлік – потрапив у кумедну ситуацію на фотосесії із прихильницями. Що саме сталось зі співаком – "Один Факт" розповість нижче.

Віктор Павлік у чорній кофті з українським орнаментом влаштував фотосесію разом із прихильницями. Співак та виконавець хіту “Ні обіцянок, ні пробачень” посміхався кожній красуні, яка до нього підходила, але… обійматись не давав.

До соціальних мереж потрапило кумедне відео, на якому Віктор Павлік спілкується із своїми шанувальницями. Спочатку виконавець фотографується з двома красунями і відразу перед зйомкою розставляє приорітети на свою користь. Одна з дівчаток намагалась обійняти співака за талію, але він із посмішкою відсторонився і пояснив, що краще провести фотозйомку без обіймів. Дівчатка все зрозуміли і залишились задоволені пам’ятними фото з Павліком.

Віктор Павлік не дав прихильницям себе обійняти
Віктор Павлік не дав прихильницям себе обійняти

Потім до Віктора Франковича підійшла інша дівчина у білій блузці та чорному шкіряному сарафані, одягненому поверх неї. Розкута красуня відразу обійняла співака за плечі, але Віктор Павлік відсторонився і від неї. Все з тією ж посмішкою співак попросив і її:

Без рук, без рук

Це жартівливе відео вже розлетілось соцмережами і стало предметом для обговорювань. Деякі з користувачів жартують, що Віктор Франкович боїться, що тітки висмокчуть із нього молодість. Інші ж залишають коментарі на манер його популярної пісні “Ні обіцянок, ні пробачень”, трохи перекрутивши слова:

ні обіймашок, ні дотиків

Один із користувачів навіть порівняв Віктора Павліка із музейним експонатом, який не можна чіпати руками.

В будь-якому випадку, офіційна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова може не хвилюватись. Її благовірний береже вірність саме їй і не дозволяє чужим жіночкам торкатись свого тіла.

До слова, Віктор Франкович не пояснив – чому саме його не можна торкатись. Деякі з шанувальників висловили припущення, що в співака — дуже ревнива дружина. І тому він намагається уникнути будь-яких приводів для ревнощів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?