Володимир Остапчук одружився втретє, а Мурат Налчаджиоглу тільки збирається: ловеласи українського шоу-бізу

Український ведучий Володимир Остапчук одружився із Катериною Полтавською, а Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію Анастасії Фоксі: більше не холостяки.

Володимир Остапчук, після тривалих романтичних стосунків, нарешті узаконив свої зв’язки з Катериною Полтавською. Ця пара протягом багатьох місяців тримала в напрузі своїх прихильників, не розкриваючи жодної офіційної інформації про свій статус у стосунках.

Нещодавно Катерина Полтавська вперше розповіла про зміну свого прізвища на чоловіка, ставши Катериною Остапчук. Дівчина повідомила про це на сторінці в Instagram, де вона також показала свою обручку, символізуючи офіційне узаконення їхнього союзу.

Володимир Остапчук та подробиці особистого життя
Володимир Остапчук та подробиці особистого життя

Цікаво, що навіть батьки та найближчі друзі пари також не знали, коли вони офіційно одружились. Про шлюб Катерина та Володимир повідомили своїм друзям лише вчора та вразили всіх, дівчина зізналася, що це було спонтанне рішення.

Щодо весілля пара поки його не планує, але коли воно відбудеться, Катерина зазначила, що обов’язково покаже.

Також турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй коханій, Анастасії Фоксі. Мурат та Анастасія розпочали свої стосунки нещодавно. Мурат підійшов до пропозиції з увагою до деталей і повним розумінням того, як зробити його незабутнім для Анастасії. Його вибір був на користь романтики і ніжності.

Чоловік підготував червоні повітряні кульки у формі серця, торт із фруктами в шоколаді та букет червоних троянд. Однак найбільше враження справив напис на фотографії у соціальних мережах Мурата:

Ти завжди будеш моїм головним пріоритетом. Люблю тебе і завжди буду любити.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію Анастасії Фоксі
Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію Анастасії Фоксі

Пропозиція Мурата була обіцянкою вірності і спільного майбутнього. Варто зазначити, що це третє одруження Мурата Налчаджиоглу. Першою його обраною була відома співачка Ані Лорак, з якою вони разом виховують їхню доньку Софію. Другою дружиною стала візажистка Лілія.

Після розлучення з Лілією Мурат почав стосунки з Анастасією. За словами Мурата, Анастасія – та жінка, яку він довго шукав.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?