Христина Соловій та Маша Єфросиніна покажуть, чим закінчився їх конфлікт на інтерв’ю за однієї умови

Що стало причиною конфлікту в інтерв'ю співачки Христини Соловій та Маші Єфросиніної і як вони змогли вирішити всі незгоди за однієї умови: подробиці.

У недавньому інтерв’ю відома українська співачка Христина Соловій та телеведуча Маша Єфросиніна спровокували жваву дискусію, що спалахнула прямо посеред розмови. Саме співачка висловила думку, що українці проявляють надмірну толерантність до відомих особистостей українського шоу-бізнесу, які, за її словами, недавно “сприяли побудові культурних зв’язків між росією та Україною” та “стерли межі між ними”. Вони публічно спілкувалися російською мовою, що, на думку Соловій, символізує їхню приналежність до російської культури.

У свою чергу, відповідаючи на це, Маша Єфросиніна охарактеризувала Соловій як “аутсайдерку” за останні 10 років та вказала на те, що раніше більшість українських артистів працювали на запит аудиторії. Маша Єфросиніна зауважила, що впродовж останніх 5 років веде програми українською. У відповідь на Соловій демонстративно зааплодувала Маші.

Маша Єфросиніна та Христина Соловій розповіли про конфлікт на інтерв'ю. Фото з Youtube-каналу @mashaefrosinina
Маша Єфросиніна та Христина Соловій розповіли про конфлікт на інтерв’ю. Фото з Youtube-каналу @mashaefrosinina

Публічне протистояння між співачкою Христиною Соловій та ведучою Машею Єфросиніною стало предметом широкої уваги користувачів соціальних мереж. Хоча публічний скандал спочатку виглядав як звичайна суперечка між знаменитостями, його учасники вирішили використати ситуацію на користь. Соловій та Єфросиніна оголосили в Instagram, що вони готові показати повну версію своєї суперечки за однієї умови.

Маша Єфросиніна та Христина Соловій розповіли про конфлікт на інтерв'ю. Фото з Youtube-каналу @mashaefrosinina
Маша Єфросиніна та Христина Соловій розповіли про конфлікт на інтерв’ю. Фото з Youtube-каналу @mashaefrosinina

Ведуча та співачка оголосили про старт збору коштів для реабілітації поранених бійців 3 штурмової бригади в Авдіївці. Їхня ініціатива полягає в тому, щоб зібрати один мільйон гривень на підтримку військових, які постраждали від бойових дій. Вони зазначили, що коли ця сума буде набрана, вони покажуть повну версію свого конфлікту.

За їхніми словами, хоча люди можуть мати різні точки зору, у них є один загальний ворог – росія. Тому вперше в історії українського суспільства вони вирішили, що їхні суперечки та дискусії повинні працювати на спільну перемогу.

Нові статті

Схожі статті

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?