Вовчиці не відрізнять: на українській естраді з’явився співак, схожий на Олега Винника, як дві краплі води

Олег Винник повернувся з новою зачіскою і тепер співає тільки українською? Ні, шановні читачі — він вам не Олег. Нову зірку української естради звати Андрій Кравченко. Детальніше читайте нижче.

Співак Олег Винник 26 лютого 2022 року виїхав з України до Німеччини і надовго зник з поля зору своїх вовчиць. Подейкували, нібито він проходить лікування від якоїсь складної хвороби і німецькі лікарі йому допомагають.

Через багато місяців після мовчанки Винник дав своє перше інтерв’ю, де чітко об означив свою громадянську позицію. Виконавець розповів, що допомагає армії, відкрив власний благодійний фонд, але на фронт не піде бо “в нього свій фронт”.

Багатьох шанувальників та колег Олега Винника обурили ці слова і те, що в такі складні часи співак покинув країну і відсуджується у Німеччині. Через 2 роки почали з’являтись чутки — нібито Винник хоче повернутись на українську сцену. Але ж як його після довгої мовчанки і подорожі за кордон будуть сприймати українки? Деякі з колег Винника висловлювали думку про те, що шлях до України йому вже перекрито.

Співак Андрій Кравченко
Співак Андрій Кравченко

Після появи нових пісень “Мадонна”, “Лебідка”, “Час рікою пливе” чимало слухачів оживилися і заговорили про те, що Винник таки повернувся. Той же самий тембр голосу, та ж сама манера виконання. І найголовніше – тепер практично увесь репертуар — українською мовою. Але насправді “Мадонну” і “Вовчицю” співають зовсім різні хлопці.

Блискуче виконання пісні зі словами “Ти будеш для нього Мадонна” взяв на себе молодий український співак Андрій Кравченко. Цікаво, що цей виконавець розвиває власну українську кар’єру понад 15 років. Але зірковий час в Андрія Кравченка настав саме зараз — коли зник Олег Винник. Звісно, велику роль тут зіграло те, що Кравченко і зовнішність має дуже схожу із кумиром усіх українських вовчиць, і тембр голосу, і манеру виконання пісень.

Як зізнавався в одному з інтерв’ю сам Андрій Кравченко – копіювати Винника в нього і в думках не було. Просто в них обох – дуже схожі тембри, народні голоси.

Люди добрі, нічого не робив і не підробляв. Усе оригінальне — наголосив із посмішкою Кравченко.

Також співак-копія Винника зазначив, що в нього було величезне бажання стати відомим і зараз настав той самий довгоочікуваний момент — його зірковий час.

Нещодавно Андрій Кравченко випустив новий кліп на свою пісню “Мадонна”, в якому прийняли участь відомі українські зірки: хореограф Ілона Гвоздьова, співачка Ольга Цибульська, блогер Аліна Шаманська, блогерка та багатодітна матуся Христина Решетник.

Андрій Кравченко оголосив про пісенний тур містами України
Андрій Кравченко оголосив про пісенний тур містами України

В Міжнародний жіночий день 8 березня Андрій Кравченко оголосив про свій новий тур містами України з концертним туром “Мадонна”. Протягом березня і квітня 2024 року співак разом із своєю командою дасть концерти у Білій Церкві, Кременчуці, Кривому Розі, Дніпрі, Кам’янському, Полтаві, Чернігові, Прилуках, Конотопі, Житомірі, Хмельницькому, Тернополі, Луцьку, Черкасах, Вінниці та інших містах України.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.