Аліна Гросу відреагувала на подругу, яка викрила її таємне весілля в США: “Скільки коштують мої друзі?

Аліна Гросу - це талановита українська співачка, авторка пісень та телеведуча. Вона випустила кілька успішних альбомів, знялася в різних музичних відеокліпах та стала ведучою телевізійних проектів.

Аліна Гросу – це не лише талановита співачка, а й яскрава особистість, яка завжди привертає увагу своїми виступами та творчими досягненнями. Аліна відома своїм потужним вокалом, який приніс їй велику популярність в Україні та за її межами.

Як її зрадила подруга?

Українська співачка Аліна Гросу стала об’єктом гучного скандалу після того, як одна з її “подруг” викрила таємницю її другого весілля та імені відомого чоловіка в Україні. Артистка відреагувала на цю ситуацію з певною долею сарказму та занепокоєнням.

У своєму Instagram Гросу висловила своє неприємство відносно “жовтих новин”, які з’явилися в зв’язку з розголошенням особистої інформації. Аліна виразила розчарування, що в її оточенні знайшлася людина, готова передати інформацію пресі, порушуючи приватність та довіру.

Акцентуючи увагу на тій долі інтриги, що лягла в основу подій, Гросу звернулася до блогера Беспалова, який виклав інсайдерську інформацію від “подруги” артистки. З певною долею іронії вона поцікавилася, скільки довелося заплатити “подрузі” за цей ексклюзив.

“Сказати чесно, дуже неприємно, коли ти маєш в оточенні людину, яка не настільки щира, як тобі би хотілося”, – висловила своє розчарування артистка на рахунок наявності в її оточенні людини, якій вона не може довіряти.

Незважаючи на скандал, Гросу не стала коментувати саму інформацію про весілля чи відомого чоловіка. А тому не сказала, чи вийшла заміж. І навіть не натякнула на свій статус.

Вона висловила побоювання щодо існування таких “друзів”, які готові заради гучного скандалу порушити особисте життя знаменитості. Справжнім артистам важко уникнути розголошення свого життя, і тут головне – не втрачати достоїнство та уважність до інших, хоча б декілька зірок сходило з небес на землю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?