40-річна Джамала розкрила стать третьої дитини: на кого чекає знову вагітна співачка і чи буде дівчинка?

Джамала, є визнаною українською співачкою та авторкою пісень, яка завоювала серця слухачів своєю потужною творчістю. Її музичний стиль поєднує в собі різноманітні жанри.

Українська співачка, Джамала, що завоювала світ своїм унікальним голосом та глибоким почуттям в музики, анонсувала радісну новину – вона вже втретє вагітна. У свої 40 років співачка та композиторка не тільки продовжує завойовувати серця шанувальників музики, але й розширює свою родину.

Джамала, справжнє ім’я якої Сузана Алмазова, народилася у великій та дружній родині, в Киргизстані. Її батьки – представники креативної інтелігенції – передали доньці не лише талант до музики, а й важливі цінності та любов до рідної культури.

Світ дізнався про Джамалу під час участі у відбіркових національних конкурсах “Євробачення”, де вона вражала слухачів не лише вражаючим голосом, але і глибоким змістом своїх пісень. Зокрема, її виступ з піснею “1944” приніс перемогу Україні на “Євробаченні” у 2016 році.

Невдовзі після оголошення про свою вагітність, Джамала знову здивувала своїх шанувальників, виходячи на сцену національного відбору “Євробачення”. Вагітна співачка виконала трек “Мій брате” та вразила присутніх не лише музичним талантом, але й своєю внутрішньою силою.

Артистка чекає дівчинку, чи хлопчика?

Також варто відзначити, що Джамала має за плечима двох синів – 5-річного Еміра та 3-річного Селіма. Її родина, що виховується разом із чоловіком Бекіром, вона стала втіленням тепла та щастя. Про поповнення співачка повідомила, цитуючи рядки вірша Шевченка “І Архімед, і Галілей”:

“І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люде на землі”, – процитувала співачка.

Співачка Джамала вагітна третьою дитиною в 40 років
Співачка Джамала вагітна третьою дитиною в 40 років

У цьому неймовірному етапі свого життя Джамала знову знаходить гармонію між материнством і творчістю, перетворюючи свою вагітність у ще одну велику музичну подорож. Нехай цей новий етап приносить співачці та її родині радість, любов та нові творчі досягнення.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?