Оля Цибульська розсекретила сенсаційну інформацію про свого нового коханця: шкіряний ніс, пухнастий хвіст

Творча натура Олі Цибульської не знає спокою. Вона і попрацювати встигає в кліпі Андрія Кравченка "Мадонна", і відпочити. А нещодавно Ольга показала нового коханця. Як він виглядає – дивіться нижче.

Українська співачка Оля Цибульська регулярно спілкується на особистій сторінці в Instagram із шанувальниками своїх творчих досягнень. Виконавиця розповідає про вихід нових пісень та кліпів, а ще — демонструє моменти зі свого повсякденного життя.

Контент, який оприлюднює Оля Цибульська на своїй особистій сторінці — різноманітний. Тут є і світлини разом із сином на тлі карпатських пейзажів, і українські вірші, написані співачкою, і дописи з опитуваннями на різні теми (наприклад, який у вас улюблений фільм або ж найкраще жіноче ім’я).

Нещодавно в Stories Instagram Ольги Цибульської з’явилась по-справжньому ексклюзивна інформація. Співачка наважилась показати широкій аудиторії… свого нового коханця:

Зараз буде сенсація! Показую свого коханця – підписала публікацію співачка

Звісно, що користувачі соціальної мережі трохи напружились, адже відомо, що Цибульська вже понад 20 років у шлюбі із депутатом Сергієм Грисюком. Більш того, їх пара виховує спільного сина Нестора, який народився 6 січня 2015 року. В цьому році хлопчику вже виповнилось 9 років.

Але наступний кадр, оприлюднений Ольгою Цибульською — дозволив її прихильникам зітхнути із полегшенням. Виявляється, що під коханцем Оля Цибульська мала на увазі велетенського і пухнастого білого песика із чорненьким шкіряним носом.

Оля Цибульська показала шанувальникам свого нового коханця
Оля Цибульська показала шанувальникам свого нового коханця

Хто цей красень і як його звуть — співачка уточнювати не стала. Просто трохи побавилась із ним на диванчику. Знаходитись в компанії зірки песику вочевидь, дуже сподобалось. Він від задоволення навіть свого рожевого язика висунув.

До речі, Ольга Цибульська стала одним із жіночих облич в новому кліпі співака Андрія Кравченка “Мадонна”. Новий розкрадач жіночих сердець запросив до участі в цій творчій роботі не тільки Цибульську, а ще й хореографа Ілону Гвоздьову, Христину Решетник, Соломію Вітвіцьку, Світлану Тарабарову, Марічку Бурмаку та інших українських красунь.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.