Оля Цибульська розсекретила сенсаційну інформацію про свого нового коханця: шкіряний ніс, пухнастий хвіст

Творча натура Олі Цибульської не знає спокою. Вона і попрацювати встигає в кліпі Андрія Кравченка "Мадонна", і відпочити. А нещодавно Ольга показала нового коханця. Як він виглядає – дивіться нижче.

Українська співачка Оля Цибульська регулярно спілкується на особистій сторінці в Instagram із шанувальниками своїх творчих досягнень. Виконавиця розповідає про вихід нових пісень та кліпів, а ще — демонструє моменти зі свого повсякденного життя.

Контент, який оприлюднює Оля Цибульська на своїй особистій сторінці — різноманітний. Тут є і світлини разом із сином на тлі карпатських пейзажів, і українські вірші, написані співачкою, і дописи з опитуваннями на різні теми (наприклад, який у вас улюблений фільм або ж найкраще жіноче ім’я).

Нещодавно в Stories Instagram Ольги Цибульської з’явилась по-справжньому ексклюзивна інформація. Співачка наважилась показати широкій аудиторії… свого нового коханця:

Зараз буде сенсація! Показую свого коханця – підписала публікацію співачка

Звісно, що користувачі соціальної мережі трохи напружились, адже відомо, що Цибульська вже понад 20 років у шлюбі із депутатом Сергієм Грисюком. Більш того, їх пара виховує спільного сина Нестора, який народився 6 січня 2015 року. В цьому році хлопчику вже виповнилось 9 років.

Але наступний кадр, оприлюднений Ольгою Цибульською — дозволив її прихильникам зітхнути із полегшенням. Виявляється, що під коханцем Оля Цибульська мала на увазі велетенського і пухнастого білого песика із чорненьким шкіряним носом.

Оля Цибульська показала шанувальникам свого нового коханця
Оля Цибульська показала шанувальникам свого нового коханця

Хто цей красень і як його звуть — співачка уточнювати не стала. Просто трохи побавилась із ним на диванчику. Знаходитись в компанії зірки песику вочевидь, дуже сподобалось. Він від задоволення навіть свого рожевого язика висунув.

До речі, Ольга Цибульська стала одним із жіночих облич в новому кліпі співака Андрія Кравченка “Мадонна”. Новий розкрадач жіночих сердець запросив до участі в цій творчій роботі не тільки Цибульську, а ще й хореографа Ілону Гвоздьову, Христину Решетник, Соломію Вітвіцьку, Світлану Тарабарову, Марічку Бурмаку та інших українських красунь.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?