Як виглядають онуки третього президента Віктора Ющенка: є дорослі й успішні, а п’ятий ще зовсім маленький

70-річний третій президент Віктор Ющенко має п'ятеро дітей і рівно стільки ж онуків. Діти доньки Віталіни вже зовсім дорослі. А між синовими чимала різниця у віці.

Віталіна Ющенко від першого шлюбу з Михайлом Гончаром народила доньку Домініку. Днями дівчина відзначила 24-річчя, тож невдовзі може зробити з дідуся прадідуся. Щаслива матуся називає старшу донечку Масюнею.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: Домініка з мамою Віталіною

З нагоди дня народження побажала “завжди знаходити силу, щоб подолати будь-які перешкоди на шляху”. Домініка має купу талантів. Один із них – співи – намагалася продемонструвати в ході талант-шоу “Голос країни”.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: мама Віталіна з дітьми Домінікою, Андріаною та Віктором

Цей талант дівчина успадкувала від мами, яка частенько співає у караоке. Зовні мама й доня дуже схожі. Хіба що в молодшої більше збільшені губи. Меншій сестричці Андріані 14 років. Вона має дещо інші уподобання – займається кінним спортом.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: Варвара з мамою Лізою

Віктора, якого Віталіна, як і Андріану, народила від Олексія Хахльова назвали на честь знаменитого дідуся. У квітні 2022 року всією родиною провели юнака на навчання до Канади. Та вже влітку нащадок Віктора Андрійовича повернувся до України й поступив навчатися до українського вишу.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: Андрійко з мамою Оленою

Андрій Ющенко теж подарував татусю дітлахів – онучку й онука. Причому народили їх різні жінки. В першому шлюбі сина президента з Лізою Ющенко на світ з’явилася донечка Варвара. На жаль, пара розлучилася. Ексневістка Віктора Андрійовича вивезла дитину до москви. Варі днями минуло 14 років.

Друга дружина Андрія Олена на час повномасштабного вторгнення перебувала на 5-му місяці вагітності. У серпні 2022 року вона народила синочка, якого назвали на честь тата Андрійком. Пологи відбувалися в Києві.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?