“Ну, дай Бог, щоб назавжди”: 23-річна дружина Остапчука розповіла, як батьки відреагували на одруження

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук нещодавно розповіли своїм підписникам, що тепер вони чоловік і дружина офіційно: як відреагували батьки на цю новину.

23-річна дружина Володимира Остапчука, відома як блогерка Катерина Полтавська, на своїй сторінці в Instagram розповіла про реакцію своїх батьків на новину про їхній шлюб.

У своєму пості Катя розкрила, що для її мами й тата новина про те, що їхня донька обрала старшого на 16 років партнера для створення сім’ї, стала несподіванкою. Проте, їхня реакція виявилася далеко від негативної – вони виразили справжню радість.

Моя мама буквально пропустила весь етап, коли вона постійно запитувала мене, коли я вже заміж. Для мене це було дещо несподівано, але вони сказали, що раді цій новині, – зізналася Катерина.

Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, як батьки відреагували на одруження. Фото з Instagram @poka.tya
Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, як батьки відреагували на одруження. Фото з Instagram @poka.tya

Її слова вразили багатьох її шанувальників, які відзначили відкритість та теплоту відносин в родині Полтавських. Катя не приховує свого щастя від свого шлюбу з Володимиром та відчуває підтримку і розуміння з боку рідних.

Зазначимо також, що батьки Остапчука прийняли новину про третій шлюб їхнього сина з радістю та позитивним ставленням. Вони висловили побажання, щоб цей шлюб був останнім для Володимира. Мати шоумена виразила сподівання, що цей шлюб буде вічним.

Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, як батьки відреагували на одруження
Третя дружина Володимира Остапчука розповіла, як батьки відреагували на одруження

Проте, щодо реакції батька Володимира, Катерина висловила сумніви, чи він усвідомив факт третього шлюбу свого сина. Вона пожартувала, що батько, ймовірно, не зрозумів цю новину належним чином. Таким чином, сімейна динаміка Остапчуків стала предметом зацікавлення для публіки після того, як Володимир офіційно оголосив про своє третє одруження зовсім нещодавно. Шоумен разом із обраницею також поділились кадрами своїх обручок у соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.