39-річний співак та захисник Віталій Козловський вперше стане батьком: подробиці особистого життя

Відомий співак Віталій Козловський, який нещодавно одружився та розповів про це шанувальникам, невдовзі стане батьком: подробиці особистого життя захисника.

Український співак Віталій Козловський, відомий своїм внеском у захист нашої країни від окупантів, можливо, незабаром стане татом. Його військова служба не завадила йому знайти кохання, оскільки нещодавно він оголосив про своє одруження, і тепер почали активно поширюватися чутки про те, що його дружина збирається подарувати йому спадкоємця.

Звістка про можливе очікування дитини в сім’ї цього відомого артиста викликала справжню хвилю радості серед його найближчих друзів та родичів. Навіть якщо сам артист утримується від коментарів на цю тему, його близькі вже не можуть стримати свою радість.

Віталій Козловський вперше за 39 років стане батьком
Віталій Козловський вперше за 39 років стане батьком

Ця новина нагадує нам про те, що за благополучною кар’єрою та славою часто стоїть таємна бажана родина, яка може бути найбільшою мрією для багатьох. У минулому інтерв’ю артист висловив свою мрію про створення власної сім’ї та підкреслив, що активно працює разом зі своєю коханою, щоб цю мрію здійснити.

Він визнав, що, незважаючи на готовність до батьківства, цей процес не завжди простий. Він зазначив кілька потенційних причин, чому діти ще не з’явилися, таких як загальний стрес або перевантаження в роботі. Але він, очевидно, прагне зробити все можливе, щоб зробити свою мрію про родину реальністю.

Віталій Козловський вперше за 39 років стане батьком
Віталій Козловський вперше за 39 років стане батьком

У своє особисте життя Козловський ставить сильний бар’єр. На свій день народження, 6 березня, співак-захисник оголосив про своє одруження, проте він залишає в таємниці особу своєї обраної. Він також не висловлюється щодо чуток про можливе прийдешнє поповнення у їхній сім’ї.

Віталій Козловський вперше за 39 років стане батьком
Віталій Козловський вперше за 39 років стане батьком

Чутки кажуть, що кохана Козловського – його піарниця Юлія Бакуменко, яка перебуває з ним протягом багатьох років. В інтернеті можна побачити багато спільних фотографій, на яких вони обіймаються та проводять час разом з друзями.

Нові статті

Схожі статті

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.