Спочатку він “злизав” образ Лері Вінна, а тепер його скопіював Андрій Кравченко: буремне життя Олега Винника

Образ Олега Винника став настільки популярним, що в нього з'явився двійник: Андрій Кравченко. Але й сам Винник цей образ — не вигадував, а теж поцупив. В кого саме – розповідає "Один Факт".

На українській естраді з’явився співак-копія Олега Винника. Поки кумир усіх вовчиць перебуває в Німеччині, на його місце прийшов інший. Молодий виконавець Андрій Кравченко вже гучно заявив про себе. Його зовнішність, манера виконання пісень і тембр голосу дуже нагадують Олега Винника. Багато із прихильниць Олега Анатолійовича навіть подумали, що він.. повернувся на сцену.

Але ж ні: Андрій Кравченко — це окремий співак, зі своїм унікальним репертуаром. Просто зовнішність — дуже схожа на Винника. Щоправда, сам Кравченко неодноразово заявляв, що зовсім не міркував про те, щоб стати копією Винника. І нічого для цього спеціально не робив. В шоу-бізнесі цей виконавець вже понад 15 років. Шанувальниці називають його дуже схожим на Винника, але тут все діло скоріш не в зовнішності — а в манері виконання пісень.

Дійсно, зовні Андрій Кравченко лише віддалено схожий на Винника. Трохи – посмішкою, трохи — поглядом. Зачіска в нього – коротенька, на відміну від Винника. Але все одно виконавця пісні “Мадонна”, яка за коротенький час вже стала українським хітом — порівнюють із Олегом Винником.

Олег Винник, Андрій Кравченко і Лері Вінн
Олег Винник, Андрій Кравченко і Лері Вінн

Деякі з прихильниць Олега Анатолійовича напевно скажуть, що їх кумир — незрівнянний. Але насправді, свій сценічний образ Винник… теж скопіював. Виявляється, що в 90-ті роки був шалено популярним в Україні співак Лері Вінн і його зовнішність як дві краплі води схожа на… Олега Винника.

Деякий час назад Лері Вінн приголомшив суспільство гучною заявою. Він розповів, що свій образ та стиль Олег Винник разом зі своїми концертними помічниками створив не сам. Він його поцупив у Лері Вінна.

В програмі “Життя відомих людей” Лері Вінн заявляв, що представники Винника навіть не приховували того, що скопіювали його образ заради створення нової зірки естради.
Лері Вінн повідомив, що особисто спілкувавсь із тими, хто працював над створенням образу Винника. І ці люди не заперечували того, що запозичили стиль Лері Вінна з 90-х. Більш того, вони ще й спитали колишнього музиканта:

А що, тобі шкода? Ти все одно там нічого не робиш

І це дійсно так. Лері Вінн вже давно відійшов від шоу-бізнесу і повертатись на велику сцену не планує. Як заявляв сам артист – навряд чи він знову захоче стати частинкою шоу-бізнесу. За словами Лері Вінна – він вже вдосталь надихався повітрям шоу-бізнесу. Зараз він займається розвитком власного івент-агентства і продовжує писати пісні для колег по сцені. Таке життя виконавця цілком влаштовує.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.