Найгучніші скандали Соловій: критикувала Кароль і Єфросиніну, зрадила Жадана і “крутилася” навколо Вакарчука

Христина Соловій довгий час здавалася всім старшокласницею-відмінницею без жодних негативних рис у характері. Та нещодавно стало зрозуміло, що м'якенька кішечка здатна показувати кігтики.

Останнім часом Христина Соловій опинилася в епіцентрі кількох скандалів. Та якщо пригадати минуле, стає зрозумілим, що співачка лише на перший погляд здавалася тихою та спокійною, а свій сталевий характер насправді почала показувати, щойно почала робити перші кроки в шоубізі.

Тіна Кароль

У 2013 році Христину Соловій ніхто не знав. Натомість Тіна Кароль купалася в променях слави й сиділа в тренерському кріслі “Голосу країни”. Й от ця нікому невідома дівчинка заявила, що якщо до неї не повернеться Святослав Вакарчук, вона піде з шоу.

Христина Соловій розсварилася з усіма в шоубізі

Мовляв, у команду до Тіни Кароль йти не збирається, оскільки та співає російську попсу. За 10 років, уже ставши знаменитою, Христина знову пройшлася по колежанці, відзначивши, що всі її найвідоміші хіти написані російською, а серед україномовних композицій немає нічого суттєвого. Кароль у відповідь прореагувала смайликами, що сміються.

Маша Єфросиніна

У нещодавньому інтерв’ю “Екзамен” Соловій звинуватила інтерв’юєрку що “на її руках кров українців”. Мовляв, Маша своєю російською мовою доклала чимало зусиль до розмивання культурних кордонів між росією та Україною.

Христина Соловій розсварилася з усіма в шоубізі

Дівчата так посварилися, що Єфросиніній довелося нещадно пошматувати інтерв’ю. Оприлюднити повний текст перепалки Маша й Христина пообіцяли за умови, що українці зберуть мільйон гривень на допомогу пораненим під Авдіївкою бійцям ЗСУ.

Сергій Жадан

Довгий час Христину підозрювали у стосунках з одруженим письменником Сергієм Жаданом. Пара попри постійні спільні колаборації всіляко відбивалася від запитань на особисту тему. Нині Соловій неначе прорвало.

Христина Соловій розсварилася з усіма в шоубізі

Вона зізналася Єфросиніній, що роман таки був, та вже дійшов свого логічного завершення. Сталося це через зраду, але завинив не чоловік, який заради співачки навіть оформив розлучення з дружиною, а вона сама. Мовляв, закрутила з іншим, а Сергій про все дізнався. Вийшло дуже негарно.

Святослав Вакарчук

Відразу після “Голосу країни” лідер гурту “Океан Ельзи” зголосився бути продюсером своєї підопічної. Співпраця з Соловій тривала 10 років, а по закінченні контракту вони розпрощалися. Начебто все було за обопільною згодою без якихось чвар.

Христина Соловій розсварилася з усіма в шоубізі

Та тепер Христина зізналася, що через її надто необережні висловлювання Святослав образився на неї. Дівчина намагалася розтопити лід у їхніх стосунках, але наставник вибудував стіну, яка не дозволяла говорити відверто. Та й розставалися вони доволі складно – цілий рік вели перемовини через юристів. У підсумку права на пісні залишилися у виконавиці.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?