Даша Астаф’єва відверто зізналася, як батьки бойфренда ставляться до неї: майбутні свекруха і свекор

Зірка Даша Астаф'єва вперше вирішила розказати про свої відносини з батьками свого коханого: як до неї ставляться та що про неї розказують. Подробиці.

Даша Астаф’єва, відома українська співачка та модель, розкрила деталі своїх відносин з родиною свого коханого. За її словами, з появою нового коханого у її житті, відбулося багато змін, особливо у її відносинах з родиною партнера, її вперше в житті прийняли з неймовірним теплом та обіймами. Даша також визнала, що її бойфренд проявляє неймовірну турботу та піклування, що допомагає їй залікувати травматичний досвід з дитинства.

Даша Астаф’єва висловила глибоку вдячність йому за те, що він повернув їй почуття родини, яке вона давно втратила. Цей бойфренд став першим, чиє оточення виявило їй справжню любов і підтримку.

Для Даші це особливо важливо, оскільки раніше вона почувалася відчуженою в оточенні своїх рідних. Тепер вона може бути впевнена в тому, що її близькі приймуть і підтримають незалежно від обставин. Її серце наповнене відчуттям приналежності та безпеки.

38-річна Даша Астафʼєва розповіла, як до неї ставляться батьки коханого
38-річна Даша Астафʼєва розповіла, як до неї ставляться батьки коханого

Артистка також розповіла, що бабуся й дідусь дивляться й підтримують її успіхи. Це створює для неї новий рівень зв’язку зі своєю родиною, який раніше був їй недоступний. Даша відзначає, що це перше в її житті відчуття справжнього зацікавлення та підтримки від рідних, яке вона довго прагнула.

У своїх відвертих висловлюваннях Даша зізналася, що більшість її минулих стосунків розпадалися саме через несприйняття батьками своїх партнерів. Вона визнала, що численні розставання виникали через те, що батьки своїх партнерів не приймали її як таку, якою вона є.

Серед причин її неприйняття артистка вказала на свою професію, за якою батьки вважали її нестабільною, а також на переконання щодо недооцінки їхніх синів, незацікавленість у політиці та високий дохід, що приводив до приниження чоловіків. Вона визнала, що це стосувалося практично всіх її колишніх партнерів.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?