40-річна тренерка Аніта Луценка розповіла про невдалу операцію та показала, як їй зіпсували живіт (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка вперше поділилась зі своїми підписниками у соціальних мережах, що мала негативний досвід із хірургом: що сталось із Анітою Луценко.

Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко, вперше вирішила відкрито поділитися своєю проблемою. Виявилося, що у неї виникли серйозні ускладнення після операції на животі, яка була проведена з метою виправлення наслідків пологів на її тілі.

Впродовж багатьох років Аніта намагалася уникати обговорення цієї проблеми, але зрештою вона вирішила зробити крок вперед та розкрити свою історію у соціальних мережах.

Показуючи свої фотографії до та після операції на своєму Instagram-акаунті, Аніта дала можливість своїм підписникам подивитись на реальність життя після таких медичних втручань.

Аніта Луценко розповіла про невдалу операцію та показала свій живіт
Аніта Луценко розповіла про невдалу операцію та показала свій живіт

Виявилося, що після пологів Аніта стикнулася з проблемою зайвої ваги та змінами у структурі свого тіла. Вона розповіла, що вирішила звернутися до хірургічного методу, щоб виправити ці проблеми. Проте, результати операції були далекими від того, що вона очікувала.

Замість покращення її стану, Аніта зазнала ще більших труднощів. Її відвага показати свої фотографії до та після операції викликала хвилю співчуття та підтримки з боку її фоловерів. Багато жінок зізналися, що вони також мають подібні проблеми.

Аніта Луценко розповіла про невдалу операцію та показала свій живіт
Аніта Луценко розповіла про невдалу операцію та показала свій живіт

Після набору ваги та значного розтягнення живота, у жінки з’явилася пупкова грижа. Операція була нескладна, діагноз встановили швидко. Пішла до хірурга та запитала, що робити. Аніті запропонували, якщо вже через пупок входити, то й діастаз можна підшити.

Проте, стан тренерки та її живота тільки погіршився. Вона постійно намагалася маскувати цю проблему високими лосинами.

Вона підкреслила, що лікар, який її операцію проводив, вважався одним із найкращих українських хірургів, але виконав свою роботу неякісно. Тож наступні п’ять років стали для тренерки дуже важкими. Під час фотосесій їй доводилося вибирати кращі кути та не показувати живіт під час тренувань. Вона додала, що ця тема для неї досі є дуже чутливою і радить всім ретельно зважити на вибір хірургічного втручання.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?