Ідеальні пари, яких ніколи не існувало: Тіна Кароль і Дан Балан, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський

В українському шоу-бізнесі є зіркові пари, яких насправді ніколи не існувало. Їх стосунки були повністю вигадані прихильниками. Хто ці ідеальні пари — читайте в матеріалі "Один Факт".

Зіркові пари українського шоу-бізнесу завжди були в центрі уваги суспільства. Особисте життя зірок хвилює шанувальників іноді навіть більше, чим їх творчі досягнення. Щоправда, уява деяких шанувальників стає занадто бурхливою і тому вони… вигадують зіркові романи, яких насправді не існувало. “Один Факт” пропонує до вашої уваги добірку із двох зіркових пар, які… ніколи разом не були.

Тіна Кароль і Дан Балан

Українська зіронька Тіна Кароль познайомилась із Даном Баланом під час зйомок телевізійного шоу “Голос країни-9”, де обидва виконавці були зірковими тренерами.
Молдавський співак упродовж кожного ефіру фліртував із Кароль. Та й взагалі ця пара поводилась, як закохані одне в одного люди. Тіна з Даном Баланом постійно світилася від щастя. Вони разом жартували, а під час виступу останнього з учасників вокальних нокаутів Нікіти Ломакіна зірки навіть станцювали романтичний танець.

Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не були разом
Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не були разом

Звісно, така поведінка Дана Балана і Тіни Кароль не залишилась поза увагою глядачів. Поповзли чутки про те, що ці зірки — разом і будують відносини. Дехто з прихильників навіть прогнозував скоре весілля Кароль і Балана.

Втім, чутки — це одне, а ось реальність виявилась геть іншою. І хоча Дан Балан неодноразово співав Кароль дифірамби та нахвалював творчість української поп-діви – разом вони ніколи не були.

Дан Балан в подальшому заявляв, що все те, що глядачі бачили під час ефірів “Голосу країни” — це не більш, ніж щира симпатія. Все інше — лише емоційні вигадки шанувальників.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Суддя популярного українського кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Ярославська теж опинилась в епіцентрі романтичних чуток. Глядачі їй приписували роман із шеф-кухарем Володимиром Ярославським. Звісно, диму без вогню не буває, адже Мартиновська сама спровокувала появу таких чуток. Жінка продемонструвала незвичайні кадри зі своїм колегою по знімальному майданчику Володимиром Ярославським. На світлинах Мартиновська постає на тлі новорічної ялинки і… палко цілує Ярославського.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська цілуються лише як приятелі
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська цілуються лише як приятелі

Насправді, прихильники ток-шоу “МастерШеф” просто не так усе зрозуміли і додумали роман, якого насправді не було. Володимир Ярославський в подальшому відповів на чутки про серйозні відносини із Мартиновською. Шеф-кухар повідомив що між ним та Ольгою – лише приятельські стосунки і нічого більше. Більш того, Ярославський зізнавався, що може спати в одному ліжку з колегою Мартиновською і навіть має сміливість іноді цілувати її в губи. Але все це відбувається без жодного підтексту.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?