Що зіркам дісталося після розлучення: Іво Бобул три рази залишав по квартирі, а Тищенко зламав систему

Розлучення зірок завжди пов'язані із купою проблем. Одна з них — розподіл майна. Які подарунки отримували до дня розлучення знаменитості і що віддавали дружинам. Читайте в матеріалі "Один Факт".

Розлучення зірок дуже часто супроводжуються розподілом майна. Деякі із знаменитостей-чоловіків, щоб уникнути судових справ — добровільно залишають майно дружинам та дітям. Є серед українських зірок і такі, що навпаки — отримують фінансові статки від.. своєї дружини після розлучення. Ось, наприклад, як народний депутат Микола Тищенко. Але давайте про все — по порядку.

Микола Тищенко

У грудні 2023 року стало відомо, що народний депутат України Микола Тищенко — розлучився зі своєю дружиною Аллою Барановською. Подружжя прожило в шлюбі 7 років. Ані Тищенко, ані Барановська цей факт ніяким чином не коментували, а суспільство дізналось про їх розлучення завдяки порталу судової влади України.

Микола Тищенко отримав від колишньої дружини 12,6 мільйонів гривень після розлучення
Микола Тищенко отримав від колишньої дружини 12,6 мільйонів гривень після розлучення

Цікаво, що вже після розлучення, а саме — 15 лютого 2024 року колишня дружина Тищенка Алла Барановська… подарувала йому понад 12 мільйонів гривень. Екс-депутат “Слуги Народу” отримав від екс-дружини 12,6 мільйонів гривень і… зламав систему. Адже зазвичай після розлучення чоловіки віддають дружинам частину майна. А у випадку з подружжям Тищенко і Барановської вийшло навпаки.

Іво Бобул

Співак Іво Бобул був одружений тричі. І тричі переживав розлучення. Одного разу виконавець зізнався, що усі три розлучення стались із ним через те, що дружини його використовували.

Іво Бобул після розлучення залишав кожній дружині по квартирі
Іво Бобул після розлучення залишав кожній дружині по квартирі

Біля мене були жінки-споживачі — розповідав Іво Бобул. — Якщо ти добра душа і любиш, то даєш людині те, що вона просить. А тебе використовують…
Іво Бобул навіть після розлучення залишивсь справжнім чоловіком і пішов ні з чим. Зі спільно нажитого майна він собі не забирав нічого, залишивши все своїм колишнім обраницям. Наприклад, квартиру в центрі Києва співак залишив своїй екс-дружині Лілії Сандулесі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?