“Я знову зробила це”: Аліна Гросу поділилась своїм щастям — співачка вдруге вийшла заміж і показала коханого

Аліна Гросу поділилась радісною звісткою. Дівчина вдруге вийшла заміж. Хто обранець зірки та як молодята зустріли свій перший ранок в новому статусі — читайте подробиці в матеріалі "Один Факт".

Аліна Гросу поділилась із шанувальниками радісною новиною. Співачка вдруге вийшла заміж. Чутки про те, що Гросу вийшла заміж, з’явились ще декілька днів тому. І ось сьогодні красуня підтвердила, що зробила це знов.

Аліна Гросу офіційно підтвердила, що вийшла заміж
Аліна Гросу офіційно підтвердила, що вийшла заміж

Співачка супроводила допис весільною світлиною, на якій вона постає разом із своїм чоловіком. Молодята відвернуті від камери і їх облич не видно. Гросу у весільній сукні та її обранець в чорному стильному костюмі стоять посеред зелених пагробів, та дивляться в далечінь, де б’ються морські хвилі. Щасливе подружжя зустрічає світанок на морському узбережжі.

Я знову зробила це — підписала світлину Аліна Гросу. І додала до цих слів червоне сердечко-смайлик.

Аліна Гросу залишила в таємниці ім’я та зовнішність свого нового обранця. Втім, деякі деталі про цього чоловіка все ж були розкриті. Наприклад, на фото дуже добре помітно, що новий чоловік співачки — стрункий та високий брюнет. За своїм зростом хлопець помітно вищий за саму Аліну.

Користувачі під публікацією співачки почали залишати привітальні повідомлення. Багато хто висловив надію, що Аліна вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким в Гросу зав’язались відносини декілька років тому.

Інші ж прихильники вирішили, що весільний кадр — просто піар-хід співачки. Згідно з припущеннями деяких шанувальників – Аліна Гросу просто зняла новий кліп на пісню, і цей кадр – взятий саме з нього.

Привітання Аліні Гросу із днем весілля
Привітання Аліні Гросу із днем весілля

Варто зазначити, що Аліна Гросу останнім часом рідко ділиться новинами зі свого особистого життя. Про зміни в ньому співачка повідомляє лише у власних творчих проектах.

Аліна Гросу вперше натякнула прихильникам про те, що вийшла заміж — наприкінці лютого 2024 року. Співачка показалася на світлині у весільній сукні. Трохи пізніше факт заміжжя Гросу підтвердила і її подруга, також продемонструвавши світлину із урочистого заходу.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.