Солодка обгортка, та цукерка гірка: в оточенні Тіни Кароль розповіли, який у неї характер в реальному житті

Тендітна й завжди усміхнена Тіна Кароль видається прихильникам ніжною кульбабкою. Насправді ж зірка має сталевий характер, який здатна продемонструвати за потреби. Це добре відомо її оточенню.

Олександр Асаулюк запевняє, що Тіна Кароль зовсім не є “м’якою та пухнастою”. За образом наївної блондинки приховується доволі потужна особистість. Насправді, на думку продюсера, співачка ставить перед собою мету й чітко знає, що потрібно вчинити для її втілення в життя. Зокрема, силу свого характеру Кароль продемонструвала на шоу “Голос країни”, коли твердо трималася у тренерському кріслі попри смерть коханого чоловіка Євгена Огіра.

Який характер насправді у Тіни Кароль

Багато нарікань у бік знаменитості лунало, коли вона відправила свого сина Веніаміна навчатися й жити до Лондона. Та Тіна знову проявила всю міць свого характеру й не дослухалася до порад з оточення. Хоча згодом сама визнавала – після смерті Євгена мала суїцидальні настрої й лише турбота про Веню змусили її залишитися на цьому світі.

Який характер насправді у Тіни Кароль

За 8 років на талант-шоу з Тіною почав фліртувати тренер-колега Дан Балан. Артистка відповідала настирливому кавалеру стриманою посмішкою. Всім здалося, що розпочався зірковий роман. Коли ж шоу завершилося, Тіна зізналася, що між нею та Даном була виключно симпатія без глибоких почуттів. На обурення фанів, що це обман, артистка резонно зауважила, що флірт не може бути обманом.

Який характер насправді у Тіни Кароль

Попри те, що разом зі своїми підопічними Кароль 5 разів здобувала перемогу на “Голосі”, жодного з учасників не взялася продюсувати. Пояснила це тим, що надто сильно зайнята власною творчістю й не хоче робити власні копії. Під час шоу нарікань від підопічних на адресу Тіни не надходило. Натомість як юні дарування потім не просилися під крильце до білявки, отримали відмову всі підряд.

З батьками дівчинка-ромашка теж не спроможна знайти спільну мову. Чи то ніяк не може відпустити дитячі образи, коли їй заборонялося практично все, ще й ремінь по тілу частенько гуляв, чи то просто в артистки та її рідних різняться погляди на життя. Але зустрічаються вони виключно, коли Веніамін приїздить на канікули – на Різдво та Великдень.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?