Куди зникла Анастасія Петрик, юний голос якої зачарував мільйони: дівчина з родиною покинула Україну

Анастасія Петрик рано заявила про свій талант, ставши переможницею "Дитяче Євробачення 2012" і "Дитяча Нова хвиля 2010". Як нині виглядає ця зіронька й чим займається?

Нині співачці Анастасії Петрик 21 рік. У 10-річному віці дівчинку любили всі, наспівуючи її конкурсну пісню “Небо”. Кілька років після того юна співачка не вибувала з телебачення.

Як виглядає Анастасія Петрик

Настя перебуває у Філадельфії, куди перебралася з батьками після повномасштабного вторгнення росіян. До цього родина мешкала в Одесі. Про українську зірку, яка шукає притулку за океаном, на місцевому американському телебаченні зняли сюжет.

Там Петрик зі сльозами на очах розповідає про вибухи 24 лютого 2022 року, під які довелося прокинутися вранці. Після того вони з мамою виїхали до США, де вже перебував тато.

Як виглядає Анастасія Петрик

Поп-зірка продовжує співати, але, швидше, для себе. Зокрема, виклала в мережу виконання гімну України. Востаннє кліп артистки на композицію Doors Closed вийшов 2017 року. Напевно, Настя частенько пригадує минулі роки, коли її зіронька яскраво світила на небосхилі українського шоубізу.

Як виглядає Анастасія Петрик

Старша сестра Анастасії Вікторія Петрик теж виділяється надзвичайним талантом. Коли їй було 11 років, дівчинка посіла 2 місце на “Дитячому Євробаченні”. За 2 роки по тому, в 2010-му, сестрички прийшли на кастинг “Україна має талант 2”, неабияк вразивши суддів своїм вокалом.

Як виглядає Анастасія Петрик

Того ж року молодша з сестер підкорила “Дитячу Нову хвилю”. Як переможницю конкурсу, її за рік знову запросили на сцену. Тоді вони з Кіркоровим дуетом заспівали пісню Ірини Білик “Сніг”.

В Амстердамі 2012 року Настя покращила результат сестри й здобула перемогу на “Дитячому Євробаченні”. Вже після анексії Криму співачка подалася на “Нову хвилю”, де здобула 2 місце. Тоді ще пісенний конкурс проходив у Юрмалі, а співзасновниками були Ігор Крутий та Раймонд Паулс. Після того Петрик намагалася зробити співочу кар’єру в росії. Та, певно, щось пішло не так.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?