Заповіт Примадонни Алли Пугачової: хто отримає майно дружини Максима Галкіна серед 3-х дітей і 4-х онуків

Алла Пугачова — творча особистість із великою спадщиною. Про долю нерухомості і творчих робіт Алла Борисівна потурбувалась і… склала заповіт. Кому із родичів та що дістанеться — читайте нижче.

Алла Борисівна Пугачова — літня знаменитість, що за роки своєї творчої кар’єри змогла заробити великі статки і сколотити гарну спадщину. Довгий час Примадонна разом зі своїм законним чоловіком Максимом Галкіним та двома дітьми-двійнятами мешкала в підмосковному особняку в селищі Грязь. За неофіційною інформацією, цей палац цілком та повністю належить ноумену Максиму Галкіну. Але й власна спадщина в Алли Борисівни – дуже велика. І на ній співачка заробляє, здаючи майно в оренду.

Окрім творчого майна і нерухомості Алла Борисівна має велику та дружню родину. В Примадонни є коханий чоловік Максим Галкін, старша донька Христина Орбакайте, двоє молодших діточок – Ліза та Гаррі. А ще співачка — тричі бабуся. Адже Христина Орбакайте подарувала їх двох онуків: Микиту Преснякова і Дені Байсарова, а також — молодшеньку онучку Клавдію.

Хто ж із родичів Алли Борисівни потрапив до заповіту, а якого із близьких родичів Примадонна взагалі із цього документу викреслила? Читайте далі детальніше.

Яке майно має Алла Пугачова?

Яке майно має Алла Пугачова
Яке майно має Алла Пугачова

Якщо звернутись до відкритих джерел, то можна знайти інформацію про те майно, яким володіє Алла Борисівна Пугачова. Наприклад заміське майно у селищі Грязь, в якому до повномасштабного вторгнення мешкали Пугачова і її чоловік Максим Галкін — за деякими підрахунками коштує приблизно десять мільйонів доларів. Шестиповерховий будинок розташований на території площею в 1 гектар. Там же збудовані кінотеатр, басейн, амфітеатр та великий гараж. Одне тільки обслуговування такої великої території потребує приблизно 8 тисяч доларів на місяць.

Окрім цього будинку Алла Борисівна володіє чотирьохкімнатною квартирою в центральній частині Москви. Саме в ній Примадонна мешкала ще до того, як в неї народились близнята від Максима Галкіна.

Після того, як Алла переїхала до елітного селища — ця квартира не залишилась пустою. В ній оселився старший онук виконавиці та син її доньки Христини Орбакайте — Микита Пресняков. Там же мешкає і його молода дружина Олена.

В Алли Пугачової є власний замок
В Алли Пугачової є власний замок

Також Алла Пугачова володіє ще однією квартирою, що розташована на Тверській вулиці. Цю нерухомість Примадонна здає в оренду. В оголошенні сказано, що квартира складається з п’яти кімнат, серед яких — цілих 3 спальні. В квартирі є вбудована кухня, їдальня, бар, робочий камін. Також об лаштована окрема гардеробна кімната, душова, джакузі. Під’їзд охороняється. Ведеться відеоспостереження. Щомісячна вартість аренди такої квартири: 220 тисяч рублів. Також відомо, що в цій квартирі вже декілька років живуть арендарі.
В селищі Малі Бережки в підмосковному Істрінському районі у Алли Пугачової є власна дачна ділянка. Триповерховий будинок був побудований ще на початку 90-х років. Він займає ділянку в 50 соток.

А ще Алла Пугачова володіла квартирою в Майамі. Але згодом співачка її продала. Максим Галкін разом із Аллою Пугачовою нещодавно придбали нерухомість на Кіпрі. Саме туди вони зараз і переїхали.

Імовірніше за все усі нажиті статки Алла Борисівна згідно із заповітом розділить між усіма своїми найближчими родичами. В першій лінії спадкоємців, звісно, знаходиться чоловік Максим Галкін. Слідом за ним відразу йдуть двійнята Гаррі та Ліза. За ними — старша донька Христина Орбакайте. А вже потім — онуки Алли Борисівни.

Алла Пугачова і Максим Галкін придбали нерухомість на Кіпрі
Алла Пугачова і Максим Галкін придбали нерухомість на Кіпрі

Після початку повномасштабного вторгнення Примадонна разом із своїм чоловіком Максимом Галкіним і молодшими дітьми переїхала до Ізраїлю. Але нещодавно Пугачова повернулась до росії, щоб скласти додатковий заповіт і забрати усі документи, що пов’язані з її дітьми. Неофіційне джерело повідомило, що Алла Пугачова в заповіті віддала усе своє майно молодшим дітям. А ось елітний будинок в селищі Грязь залишається у власності її чоловіка, Максима Галкіна. Приїзд Алли Пугачової імовірно, був пов’язаний із тим, щоб оформити усі документи задля того, щоб її діти успадкували замок в елітному селищі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?