Олексій Суханов публічно заявив про свої почуття до ексхолостячки Злати Огнєвіч: “Довго добирав слів”

Є знаменитості, про особисте життя яких нічого невідомо. У число таких входять Олексій Суханов та Злата Огнєвіч. Не дивно, що ведучий та співачка відчувають взаємну приязнь.

Ведучий Олексій Суханов виклав у своєму Інстаграмі світлину зі Златою Огнєвіч. На фото ведучий та співачка занадто близько притиснулися один до одного. Дівчина ще й губки бантиком скрутила, неначе для поцілунку. 50-річний чоловік підписав пост так:

“…довго добирав слів, аби точніше визначити своє відчуття Злати і, здається, знайшов – вона силуетна у будь-чому: від бездоганної статури до своєї музики.! А ще аристократизм, який не зіграєш”.

Подібне зізнання трішки приголомшило підписників. Та найбільше здивувалася сама винуватиця спільного фото, тож відповіла коротко:

“Вау! Які слова… Дякую!”

Суханов розлучений. 38-річна зірка взагалі ніколи не була одружена. Цій парі нічого не заважає бути разом. Та, швидше за все, блогер мав на увазі зовсім інше, не те, що зазвичай відбувається між чоловіком та жінкою.

Олексій Суханов зробив зізнання Златі Огнєвіч

В одному з інтерв’ю Олексій зізнався, що його кохання ніколи не бувало взаємним. Або беззастережно кохав він, або дозволяв любити себе. З російською дружиною ведучий прожив 13 років, але так і не спромігся покохати цю жінку.

І хоча Оля за довгі роки дійсно стала для нього найріднішою людиною, такого почуття, як описують класики, Суханов ніколи відносно дружини не відчував. Напевно, в усьому завинив знак Зодіаку.

Козороги занадто уперті й практично нездатні поступатися. А це стоїть на заваді побудови взаємних стосунків. Злата, до речі, теж Козоріг, тож дві творчі людини могли б знайти спільну мову. Тільки одна заковика – Олексій розповів, що не самотній, хоч і не поспішає афішувати другу половинку.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.