“Я люблю тебе, я кохаю”: Анастасія Цимбалару повідомила про розлучення із чоловіком Григорієм Баклановим

Зіркове подружжя Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучилися. Тепер вони — колишні, але залишились добрими друзями. Деталі читайте в матеріалі від редакції "Один Факт".

Акторське подружжя Анастасії Цимбалару та Григорія Бакланова — більше не існує. Виконавець головної ролі Лавріна в серіалі “Спіймати Кайдаша” розлучається зі своєю дружиною Анастасією Цимбалару після майже двох років офіційних відносин.

Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов розлучилися
Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов розлучилися

Актори одночасно оприлюднили у своїх соціальних мережах цю приголомшливу новину. Якщо розібрати їх допис детально — стає зрозуміло, що Цимбалару та Бакланов розлучились на гарній ноті.

Я люблю тебе. Я кохаю. Як ти сьогодні? Що відчуваєш? — написала Анастасія Цимбалару

І в цій фразі міститься дуже великий сенс. Адже мало хто із колишніх закоханих може зберегти добрі відносини і спілкуватись після розлучення, як хороші друзі.

Актори зізнались, що за ті 10 років, які промайнули із їх першого знайомства — вони стали ніби пазлами, які доповнювали картинки одне одного. Але зараз настав той самий час, коли пазлів стало двоє. Дві різні картини — два різні шляхи. І нескінченна вдячність один одному за те, що було в їх відносинах протягом цих років.

Новина про розлучення Григорія та Анастасії здивувала їх прихильників. На неї бурхливо відреагував і їх колега по творчому цеху Тарас Цимбалюк, що зіграв “старшого брата” Григорія у стрічці “Спіймати Кайдаша”.

Коментарі колег Анастасії Цимбалару та Григорія Бакланова з приводу їх розлучення
Коментарі колег Анастасії Цимбалару та Григорія Бакланова з приводу їх розлучення

Акторка Наталка Денисенко під публікацією про розлучення висловила свій сум:

Шкода. Але будьте щасливі — написала Денисенко.

Свої думки з приводу розлучення Цимбалару і Бакланова показала і Любава Грєшнова:

Слів нема… Але хай у вас обох далі буде найпрекрасніший щасливий шлях

Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов побралися законним шлюбом восени 2021 року. Але їх знайомство відбулось набагато раніше — майже 10 років тому, коли закохані ще були студентами. Актори вінчались в церкві. Цікаво, що Григорій Бакланов зробив пропозицію своїй обраниці ще в 2018 році. Але весілля акторської пари відбулось набагато пізніше, бо в обох був дуже напружений робочий графік.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?