“Я люблю тебе, я кохаю”: Анастасія Цимбалару повідомила про розлучення із чоловіком Григорієм Баклановим

Зіркове подружжя Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучилися. Тепер вони — колишні, але залишились добрими друзями. Деталі читайте в матеріалі від редакції "Один Факт".

Акторське подружжя Анастасії Цимбалару та Григорія Бакланова — більше не існує. Виконавець головної ролі Лавріна в серіалі “Спіймати Кайдаша” розлучається зі своєю дружиною Анастасією Цимбалару після майже двох років офіційних відносин.

Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов розлучилися
Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов розлучилися

Актори одночасно оприлюднили у своїх соціальних мережах цю приголомшливу новину. Якщо розібрати їх допис детально — стає зрозуміло, що Цимбалару та Бакланов розлучились на гарній ноті.

Я люблю тебе. Я кохаю. Як ти сьогодні? Що відчуваєш? — написала Анастасія Цимбалару

І в цій фразі міститься дуже великий сенс. Адже мало хто із колишніх закоханих може зберегти добрі відносини і спілкуватись після розлучення, як хороші друзі.

Актори зізнались, що за ті 10 років, які промайнули із їх першого знайомства — вони стали ніби пазлами, які доповнювали картинки одне одного. Але зараз настав той самий час, коли пазлів стало двоє. Дві різні картини — два різні шляхи. І нескінченна вдячність один одному за те, що було в їх відносинах протягом цих років.

Новина про розлучення Григорія та Анастасії здивувала їх прихильників. На неї бурхливо відреагував і їх колега по творчому цеху Тарас Цимбалюк, що зіграв “старшого брата” Григорія у стрічці “Спіймати Кайдаша”.

Коментарі колег Анастасії Цимбалару та Григорія Бакланова з приводу їх розлучення
Коментарі колег Анастасії Цимбалару та Григорія Бакланова з приводу їх розлучення

Акторка Наталка Денисенко під публікацією про розлучення висловила свій сум:

Шкода. Але будьте щасливі — написала Денисенко.

Свої думки з приводу розлучення Цимбалару і Бакланова показала і Любава Грєшнова:

Слів нема… Але хай у вас обох далі буде найпрекрасніший щасливий шлях

Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов побралися законним шлюбом восени 2021 року. Але їх знайомство відбулось набагато раніше — майже 10 років тому, коли закохані ще були студентами. Актори вінчались в церкві. Цікаво, що Григорій Бакланов зробив пропозицію своїй обраниці ще в 2018 році. Але весілля акторської пари відбулось набагато пізніше, бо в обох був дуже напружений робочий графік.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?