“Він не публічний”: Надія Матвєєва вперше висловилась про свого бойфренда, який молодший на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва вирішила висловитись щодо свого коханого чоловіка, який на 20 років молодший за неї: чому зірка його приховує та не показує на публіці.

Українська ведуча Надія Матвєєва зберігає велику таємницю щодо свого особистого життя, навіть попри суспільний інтерес. Ведуча утримує від публіки свого бойфренда, якому на 20 років менше, ніж ведучій. Вона активно уникає будь-яких публічних виявів стосунків з ним та навіть відмовляється від розмов про нього в мас-медіа.

Надія Матвєєва висловила думку, що рідні та близькі їй люди – це самостійні особистості з власними думками та поглядами. Вона підкреслила, що поважає їхнє ставлення до різних аспектів її життя. За її словами, її партнер не є прихильником публічності і не бажає знаходитися під загальним оглядом. У зв’язку з цим вона вирішила захистити його особистий простір.

Таким чином, Надія Матвєєва продемонструвала свою повагу до свого партнера та згуртування з родиною, виключаючи його з її публічного життя. Дане рішення підкреслює важливість особистого простору і збереження приватності, навіть в контексті зіркового статусу.

Надія Матвєєва розповіла, чому приховує бойфренда, який на 20 років молодший
Надія Матвєєва розповіла, чому приховує бойфренда, який на 20 років молодший

Знаменитість зазначила, що її близькі – дорослі особи, які мають власне право на приватність та можливість вибирати, як вони бажають, щоб про них говорили. Надія зауважила, що її близькі хочуть жити спокійно і щоб про них не розповідали.

Вона розуміє, що життя інших людей не є її власністю. Це аналогічно до ситуації, коли дві людини в моменті спілкуються між собою, а потім хтось з них йде до іншої людини та все розповідає про неї без дозволу.

У цьому контексті варто згадати, що Надія Матвєєва вже тривалий час перебуває в стосунках з чоловіком, який є молодшим за неї. Проте, вона не ділиться деталями про свого партнера з публікою. Хоча кілька разів вона публікувала зображення з чоловіком, але на них видно лише його спину.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?