Одягла на себе 32 тисячі гривень: Тіна Кароль у чорній сукні за шалені гроші показала свою елегантність

Елегантна і витончена Тіна Кароль знов порадувала своїх прихильників новим образом. Цього разу співачка вдяглась у чорну сукню вартістю 32 тисячі гривень. Дивіться світлини з красунею прямо зараз.

Українська співачка Тіна Кароль завжди виглядає жіночно і витонченно. Кожен свій образ вона обмірковує до найменших деталей. Нещодавно “Один Факт” знайомив читачів із костюмом розкішної та голосистої білявки за 88 тисяч гривень. Тепер пропонуємо звернути увагу на сукні.

Тіна Кароль показала себе в чорній сукні за 32 тисячі гривень
Тіна Кароль показала себе в чорній сукні за 32 тисячі гривень

В персональному блозі Instagram Тіна Кароль дуже часто ділиться світлинами в стильних сукнях чорного кольору. Блог зірки наповнений яскравими світлинами з макіяжем та дорогими сценічними образами.

На цей раз Тіна Кароль показала себе у сукні від бренду AMG brand з глибоким вирізом на боці. Обтисла сукня вигідно підкреслила стрункі форми співачки, за якими вона, до речі — дуже ретельно стежить.

Відкрита чорна сукня Тіни Кароль від відомого бренду
Відкрита чорна сукня Тіни Кароль від відомого бренду

Тіна Кароль займається йогою, виконує складні асани і тому кожна дорога сукня стає найкращим доповненням до доглянутої фігури.

Жінка подібна до діаманту, який під різним світлом виблискує по-різному — написала Тіна Кароль під світлиною в елегантній чорній сукні.

І це дійсно так. Адже в кожному своєму наряді виконавиця виглядає по-різному та завжди випромінює внутрішнє світло.

Тіна Кароль в чорній сукні

 

Ще одна чорна сукня з нескінченної колекції Тіни Кароль вартістю майже 32 тисячі гривень — зроблена в класичному стилі. Співачка одягала її під час проведення Національного відбору на Євробачення у 2022 році. Ця сукня — від українського бренду TTSWTRS. На Тіні Кароль вона виглядала просто неперевершено. Образ із оголеними плечима та декольте підійшов співачці і підкреслив стрункі форми. Зірка доповнила цю чорну маленьку сукню двома дорогоцінними кольє, що були прикрашені справжніми діамантами.

Прихильники висловили Кароль свої захоплення стильним образом і назвали його приголомшливим та розкішним.

Третій стильний образ Тіни Кароль теж пов’язаний із чорною сукнею. На початку 2024-го року співачка похизувалася розкішною фігурою і декольте в обтислій сукні в дрібну сітку з візерунком. На відео, яке оприлюднила сама Тіна — вона з’являється майже без макіяжу — лише брови трохи підведені та губи прикрашені майже непомітною рожевою помадою.

А який з трьох образів Тіни Кароль в чорній сукні подобається саме вам? Розповідайте про це в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?