З простачки у світську левицю: як виглядала Ольга Фреймут до того, як стала теледівою з “кучерявим” язиком

Нині ведуча Ольга Фреймут намагається усіх повчати. Мовляв, знає усе краще за всіх і може показати, як і що треба робити. Колись же ця самовпевнена в собі дамочка була повною протилежністю.

У мережі можна знайти чимало світлин Ольги Фреймут у різні періоди її життя. Тут і школярочка-відмінниця, і брюнетка з немовлям на руках, і доволі невпевнена в собі особа. За словами телеведучої, вона тоді виглядала просто жахливо.

Дівчина мала криві зуби, тому змушена була ходити з брекетами. Була доволі пухкенькою. Волосся було довгим і посіченим. Отже, виглядала зовсім не як леді й потребувала чималої роботи над собою.

Як виглядала Ольга Фреймут замолоду

Одне добре – Оля твердо знала, ким хоче стати у житті, тому поступово рухалася до поставленої мети. Всі її кроки були виваженими й чітко окресленими. Тому і вдалося досягнути того стану, який можемо сьогодні споглядати.

Як виглядала Ольга Фреймут замолоду

У доревізорський період свого життя Фреймут була брюнеткою. Саме у такому вигляді дівчина стала мамою донечки Злати. Є й світлина з мамою. Тут уже в Олі вибілене волосся, але вона зовсім не така тендітна леді, як зараз. Напевно, й про світський етикет тоді абсолютно нічого не чула.

Як виглядала Ольга Фреймут замолоду

Батьки виховували дівчинку суворо. Багато чого їй робити не дозволялося. Наприклад, не можна було стрибати на скакалці, “щоб груди не тряслися”. У танцях на дискотеці юнка теж не брала участі.

Стояла біля батареї, а на неї ніхто не звертав уваги. Ті, хто пам’ятають участь зірки в шоу “Танці з зірками”, можуть пригадати, що відтоді нічого не змінилося – Фреймут так і не навчилася танцювати.

Отже, тим, хто вважає ревізорку ідеалом жінки, з якої слід брати приклад, можна видихнути з полегшенням. Оля така ж, як і всі, не гірша й не краща. А якщо справді хочете стати леді, робіть це за покликом душі, а не копіюйте чиюсь не завжди адекватну поведінку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?