40-річний Григорій Решетнік вперше розкрив таємниці особистого життя з дружиною: “Легше втекти”

Сім'я Григорія Решетніка здається ідеальною, чудова дружина та троє дітей: телеведучий поділився подробицями особистого життя та розповів про кризи, які проходив з Христиною Решетнік.

Телеведучий Григорій Решетник, який вже протягом 15 років знаходиться в шлюбі з Христиною Решетник та виховує трьох синів, розкрив деталі свого подружнього життя. Їхня сім’я, здається, що має ідеальну картинку, проте за словами знаменитості, у них також були складні періоди.

Телеведучий розповів про кризи, які вони з дружиною пережили на 3-му та 7-му роках шлюбу. Він визнає, що супроводжувалися вони скандалами та напругою.

Решетник, зауважив, що чоловіки, на відміну від загального уявлення, можуть бути надзвичайно вразливими. Справа у тому, що чоловік, знаходячись у ситуаціях емоційного напруження, часто відчуває нестачу підтримки. У цих моментах, замість того, щоб звернутися до своєї дружини, яка має бути його опорою у всіх життєвих труднощах, він може віддати перевагу кому-небудь іншому, з ким йому буде легше.

Григорій Решетнік розповів таємниці особистого життя з дружиною Христиною
Григорій Решетнік розповів таємниці особистого життя з дружиною Христиною

Телеведучий уточнив, що ніколи не було такого, що він уникав своєї дружини на користь інших жінок. Він пояснив, що йому дуже важливо бути гідним сім’янином, особливо з огляду на те, що його батьки жили разом протягом 40 років, і він бажає мати таке ж стійке сімейне життя. Зокрема, він відчуває себе зобов’язаним перед своїми синами і бажає надати їм приклад того, як слід поводитися у стосунках.

Григорій Решетнік розповів таємниці особистого життя з дружиною Христиною
Григорій Решетнік розповів таємниці особистого життя з дружиною Христиною

Більше того, він зазначив, що вони з дружиною постійно працюють над своїм стосунками. Григорій радіє, що зустрів Христину у своєму житті і вважає, що це є великим щастям мати такого партнера.

Він завжди наголошував на важливості регулярного вдосконалення стосунків і спільної роботи над ними. За його словами, це дозволяє їм зростати як особистості та як сім’ї, зміцнюючи зв’язок і підтримуючи взаємне розуміння та підтримку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?