Не така вона й красуня насправді: Ксенія Мішина без макіяжу виглядає, як і всі – має недоліки на обличчі

Схоже, Ксенію Мішину дістали розмови про пластику. От вона й показала себе абсолютно без косметики, щоб фани могли пересвідчитися – усе своє, рідне, навіть пігментація під очима.

На телеекрані ми бачимо Ксенію Мішину завжди в ідеальній формі. Повірити, що таке гарне обличчя може бути дане від природи, широкому загалу складно. Ось і ходять чутки, що 34-річна акторка наробила купу операцій.

Щоб розвіяти ці фейки, Ксенія показала абсолютно не нафарбоване личко. Підписники Інстарграм-сторінки знаменитості мали можливість переконатися: вона від природи є такою, як і всі інші люди. А виглядає ідеально через мейкап.

Зірка наголосила, що жодних ботоксів собі ніколи не колола. Показала зморшки на лобі та пігментні плями під очима. Тож просто приховує власні недоліки за шаром косметики. Вилікувати пігментацію Ксенії не вдалося, то у звичайному житті застосовує коректор, зрідка тон.

Ксенія Мішина показала всі недоліки без косметики

Та коли треба брати участь у якомусь проєкті, тут уже в хід іде важка мейкапна артилерія. Мішина також негативно висловилася у бік прикрас. Всілякі “бірюльки від Cartier” не наповнять людину змістом.

Ксенія Мішина показала всі недоліки без косметики

Справжня краса насправді перебуває в середині людини, у її фізичному, емоційному та душевному стані. Тож ніякі коштовні камінці не зможуть додати сяяння очам чи щирості посмішці.

Ксенія Мішина показала всі недоліки без косметики

Регулярні фізичні вправи додадуть кожній людині краси, привабливості, гармонійності і в підсумку щастя. Тож енергію слід здобувати не з дорогої косметики, прикрас та брендового одягу, а з подолання себе.

Тож усім дівчатам, які перебувають у гонитві за зовнішньою красою, акторка порадила насамперед знайти внутрішній баланс, і тоді не речі наповнюватимуть нас змістом, а ми самі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?