Артемій Єгоров “сохне” по Мішиній, а Міша Крупін – по Златі Огнєвіч: екс-холостячки крутять чоловіками

Актор Артемій Єгоров та музичний виконавець Міша Крупін розповіли про свої вподобання щодо жінок та це стали екс-холостячки Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч.

Артемій Єгоров, відомий український актор, засліплений красою колеги екс-холостячки Ксенії Мішиної, з якою він працював на зйомках фільму “Сусідка” кілька років тому. Він не втомлюється висловлювати своє захоплення від її таланту і краси, особливо вражений її ефектними образами в ролі ведучої шоу “Я люблю Україну”.

Єгоров відзначив, що їхня дружба почалася задовго до спільної роботи над фільмом, і він завжди бачив у Мішиній не лише талановиту акторку, але й привабливу жінку. Він описує її як елегантну і тендітну, відзначаючи не тільки її акторські здібності, а й особистість, як дівчини.

Артемій Єгоров та Міша Крупін розповіли про свою симпатію до екс-холостячок
Артемій Єгоров та Міша Крупін розповіли про свою симпатію до екс-холостячок

Що стосується її участі в шоу “Я люблю Україну”, то Єгоров не приховує свого захоплення від того, як вона перетворюється на екрані. Він особисто захоплений образом Ксюши як блондинки, відзначаючи, що це створює неперевершений ефект.

З цими висловами актор наводить на думку, що він, можливо, більше, ніж просто колега. Його захоплення не лише проявляється у визнанні таланту і краси Мішиної, але й у спогадах про їхню давню дружбу, що, можливо, може перетворитися на щось більше в майбутньому.

Також і до екс-холостячки Злати Огнєвіч проявили симпатію. Міша Крупін, відомий виконавець, здивував своїх шанувальників признанням своїх вподобань щодо жінок. Він відверто розповів, що на сьогоднішній день для нього найбільш сексуальною зіркою в українському шоу-бізнесі є Злата Огнєвіч. Це зізнання стало справжньою несподіванкою для багатьох, але Крупін не соромився висловити свої почуття.

Міша також поділився цікавою історією їхнього знайомства. Виявляється, що вони познайомилися на радіо, де обидва були гостями ефіру. Ця зустріч стала початком їхнього спілкування і, можливо, навіть дружби.

Артемій Єгоров та Міша Крупін розповіли про свою симпатію до екс-холостячок
Артемій Єгоров та Міша Крупін розповіли про свою симпатію до екс-холостячок

Хоч і Міша Крупін був відвертий щодо своїх вподобань, він зберіг таємницю про своє особисте життя. Співак не розповів особисту інформацію про свою кохану жінку, він лише натякнув на те, що вона не є публічною особою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?