Лисий не від природи: чому Влад Яма з “Танців з зірками” поголив голову і який вигляд мав з волоссям

Хореограф Влад Яма з юних років створив собі унікальний образ. Його впізнають по лисій голові, на якій нема жодного волосся. "Один Факт" розповість, чому в танцюриста саме така зачіска.

Відомий український танцюрист і телеведучий Влад Яма запам’ятався своїм прихильникам не тільки творчими здобутками. В нього — дуже колоритна зовнішність і впізнавана зачіска на голові. Якщо бути більш точним — то повна відсутність цієї зачіски.

Популярність прийшла до Влада Ями завдяки танцям, а ще — скандальним романам і чуткам про відносини із зірками. Свою роль зіграла також і яскрава зовнішність танцюриста, а саме — блискуча лисина Влада Ями.

Влад Яма розповів про те, як саме наважився стати лисим
Влад Яма розповів про те, як саме наважився стати лисим

Мало кому відомо, що Влад Яма лисий — не від природи. Він зробив лисину своєю фірмовою зачіскою самостійно. В дитинстві танцюрист мав зовсім інший вигляд. В хлопчика була доволі густа шевелюра, русяве волосся і… такі ж густі брови, які на переніссі сходились в одну єдину брів.

Змінити зовнішність Влад Яма вирішив вже після початку бальної кар’єри. Він привів до ладу брови, повищипував зайве та… поголив голову.

Як зізнавався сам хореограф – він дуже сильно боявся поголити голову вперше. Чоловік сильно переймався через те, що буде сильно виділятись серед своїх колег по творчому цеху. Адже лиса голова — це зовсім нетипово як для бального танцюриста.

Врешті решт Влад Яма все ж зважився на зміни. І нова зачіска стала його фірмовою фішкою. Саме вона дозволила Ямі виділитись серед інших танцюристів, а лисина стала для нього яскравою особливістю. На зміни в зовнішності Влад Яма наважився ще під час першого сезону шоу “Танців з зірками”.

Влад Яма і Наталія Могилевська: роман між ними був, але недовго
Влад Яма і Наталія Могилевська: роман між ними був, але недовго

Влад Яма став переможцем в шоу “Танці з зірками” в 2006 році. Він виступав в парі разом із співачкою Наталкою Могилевською. Тоді цим зіркам шанувальникам приписували роман. Але Влад і Наталія зберігали мовчання. Лише в 2019 році Влад Яма зізнався, що кохання все ж було. Але швидко згасло.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?