Зустрілись колишній і нинішній: Віталій Борисюк та Євген Паперний пересіклись в спектаклі з Ольгою Сумською

Коли заміжня за Євгеном Паперним Ольга Сумська закохалася у Віталія Борисюка, серед акторів розгорілися справжні італійські пристрасті. Тепер вони утрьох виходять на сцену, забувши про ревнощі.

Першим чоловіком Ольги Сумської був старший на 16 років Євген Паперний. Благовірний частенько випивав, ще й міг підняти руку на дружину. Вранці поводився, неначе нічого не сталося, бо просто не пам’ятав вечірніх подій.

Не дивно, що молодичка з маленькою донечкою на руках підшукала собі іншу партію. Її обранцем став Віталій Борисюк. Коли Євген дізнався про зраду, то просто зшаленів. Суперники побилися, а невірна дружина теж отримала ляпас.

Ольга Сумська грає у виставі з колишнім та нинішнім чоловіком

Ця бійка пришвидшила хід подій. Ольга забрала Тоню і поїхала до Віталія просто посеред ночі. Відтоді вони більше не розставалися. Та минули роки, всі пристрасті давно вляглися. Ніхто вже й не згадує про любовний трикутник.

Ольга Сумська грає у виставі з колишнім та нинішнім чоловіком

Натомість усі три актори залучені до однієї постановки. Це вже не перша їхня сумісна робота. Ще коли Ольга носила під серцем Антоніну, вони виходили на сцену втрьох. Тоді за сюжетом Сумська мала залишити Борисюка заради Паперного.

Ольга Сумська грає у виставі з колишнім та нинішнім чоловіком

Як бачимо, в житті все вийшло точнісінько навпаки. Тепер актори все виправили. У ліричній комедії “Кохання на трьох” усе закінчується, як годиться – дівчина-журналістка покидає старого політика заради молодого літератора. Тобто Сумська переходить від Паперного до Борисюка – все, як було насправді.

Звісно, окрім романтики, героїчна Ольга мріє відновити справедливість, адже її коханець пише для благовірного романи, який той зухвало привласнює, отримуючи порцію слави та оплесків. От тільки утримати біля себе молоду дружину йому не під силу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?