Просто під час вистави: зірка “Спіймати Кайдаша” Антоніна Хижняк травмувалася на сцені на очах у глядачів

Антоніна Хижняк зіграла багато яскравих ролей на сцені Молодіжного театру, а також у кіно. Це молода та дуже талановита акторка, кар'єра якої невпинно йде в гору.

Антоніна Хижняк, відома українська акторка, яка здобула популярність завдяки своїм різноманітним ролям у театрі, кіно та дубляжі. Її найвідоміша роль – Мотря у серіалі “Спіймати Кайдаша”. Нещодавно зірка пережила неприємний інцидент під час вистави.

Що сталося з Тонею?

33-річна акторка, яка також знялася у фільмах “Круті яйця Fabergé”, “Тінь сокола” та “Моїй мамі знову 18”, під час вистави в Херсоні отримала травму ока.

За словами Хижняк, під час однієї зі сцен вона випадково зіткнулася з рукою партнера.

“Сьогодні на виставі сталася виробнича травма: потрапила рука в око, яке не перестає плакати. Вдруге за життя отримала травму ока просто на сцені. Вибачте, з ким не змогла сфотографуватися після вистави”, – поділилася акторка в Instagram-сторіз.

На щастя, травма виявилася несерйозною. Вже наступного дня Хижняк виступала у Таллінні, де їй вдалося приховати синяк за допомогою макіяжу. Набряк також спав, хоча дискомфорт і печіння в оці все ще залишалися.

Це не перший раз, коли Антоніна стикається з травмами на сцені. Варто згадати, що у 2019 році під час зйомок фільму “Моїй мамі знову 18” акторка зламала ногу. Як виявляється акторська майстерність не таке просте та безпечне заняття, як здається на перший погляд.

Зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк
Зірка “Спіймати Кайдаша” Антоніна Хижняк

Незважаючи на неприємні інциденти, Хижняк не збирається йти зі сцени.

“Я люблю свою роботу і ніколи не зможу уявити своє життя без театру”, – неодноразово заявляє актриса Антоніна Хижняк.

Антоніна Хижняк – талановита та харизматична акторка, яка постійно розвивається та радує глядачів своїми новими роботами. Її успіхи свідчать про її величезний потенціал та відданість своїй справі. Бажаємо акторці швидкого одужання та нових творчих успіхів!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?