Рожевий, джинс або чорний: Злата Огнєвіч приміряла 3 різних образи і запропонувала обрати найкращий

Злата Огнєвіч показалася перед шанувальниками в трьох різних стилях і попросила допомогти у виборі найкращого наряду. Які образи приміряла на себе співачка — "Один Факт" розповість нижче.

Українська співачка Злата Огнєвіч обирає для себе весняні та стильні образи. Нещодавно зірка показалася відразу в трьох різних нарядах і запропонувала своїм прихильникам вибрати той, що їй пасує найбільше.

Євгену Клопотенко сподобались усі відразу, а блогерка Аліна Шаманська обрала маршмелоу. А який із стильних нарядів Злати Огнєвіч сподобався вам? Придивіться до них і поділіться своїми враженнями в коментарях.

Рожевий маршмелоу

Весняний костюм ніжного рожевого кольору, в який вдяглася Злата Огнєвіч — складається зі штанів із високою талією, коротенького топіку із розкішним декольте і кофти із довгим рукавом та ґудзиками, виконаними в колір костюму.

Джинс + білий

Джинси блакитного кольору з карманами на штанинах та коротенький білий топ з високою горловиною, що повністю закриває шию — ідеальний варіант стильного наряду до весни.

Класичний чорний

І знов Злата Огнєвіч в костюмі-трійці. Але на цей раз замість рожевих брюк — коротенькі чорні шорти. Вони доповнені топом такого ж кольору, що гарно підкреслює форми співачки і залишає відкритим рельєфний животик. На додачу — подовжений чорний піджак з довгим рукавом.

Злата Огнєвіч нарядилася в трьох різних стилях
Злата Огнєвіч нарядилася в трьох різних стилях

Цікаво, що у всіх трьох нарядах Злата Огнєвіч обрала відкриті топи, що підкреслюють її струнку фігуру і жіночні форми.

Співачка розповіла, що їй допомагає залишатись у такій гарній фізичній і психологічній формі. За словами Огнєвіч — вона іноді балує себе і присвячує вільний час медитаціям, масажу в улюбленому SPA-салоні та читанню улюблених книжок. А ще зірка стежить за власним харчуванням і готує собі тільки здорову їжу.

Обирай себе. Цінуй себе. Люби себе – закликає усіх жінок Злата Огнєвіч

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?