“Доброго ранку о 13.00”: Лілія Ребрик вперше показала себе після пологів і розповіла, як проходить її день

Лілія Ребрик насолоджується першими днями материнства і весняними квітами від Андрія Дикого. Як проходять будні щасливої матусі і як вона себе почуває зараз – читайте в матеріалі від "Один Факт".

Лілія Ребрик насолоджується щастям материнства. Телезірка вийшла на зв’язок після третіх пологів і розповіла, як почувається сама, що робить новонароджена Адель Дика і… чим кормлять у пологовому будинку. Більше деталей про материнські будні Лілії Ребрик “Один Факт” розповість нижче.

Українська телеведуча Лілія Ребрик народила третю доньку 15 березня 2024 року, о 18:51 вечора. Минуло всього три дні, а щаслива матуся — вже в прекрасній формі і ділиться своїми емоціями у соціальних мережах.

Лілія Ребрик з донькою
Лілія Ребрик з донькою

Згідно з інформацією з персональної сторінки Лілії Ребрик — народжувала вона в приватному медичному центрі “Лелека”, на базі якого працює і пологовий будинок.

Доброго ранку о 13:00 від Лілії Ребрик
Доброго ранку о 13:00 від Лілії Ребрик

Зірка українських телеекранів розповіла в Stories, як проходять її перші дні після народження маленької Аделіни.

Доброго ранку о 13:00 — написала Ребрик на світлині, зробленій біля дзеркала у пологовому будинку. — Взагалі загубилася: де ніч, а де день. І це тільки початок.

На інших світлинах можна побачити і новонароджену донечку Лілії Ребрик і Андрія Дикого. Матуся з посмішкою обіймає маленьку принцесу, вдягнену у дитячий сліп з яскравими полуничками:

І нехай весь світ зачекає — підписала цю світлину Лілія Ребрик

Андрій Дикий теж знаходиться поряд із коханою дружиною і маленькою донькою. Щаслива посмішка на його обличчі говорить сама за себе: чоловік безмежно щасливий, що в нього королівстві з’явилась третя принцеса. Дві старших донечки подружжя чекають на свою сестричку вдома.

Андрій Дикий поряд з дружиною і донькою
Андрій Дикий поряд з дружиною і донькою

Звісно, така подія, як народження дівчинки — просто не може обійтися без квітів. Лілія Ребрик показала, який розкішний букет з жовтих та рожевих тюльпанів їй подарували.
Лілія Ребрик розповіла в Stories Instagram, що поки маленька Адель спить — вона сама насолоджується місцевими кулінарними шедеврами і красивим видом із вікна.

Лілія Ребрик після народження доньки Адель
Лілія Ребрик після народження доньки Адель

Клініка, в якій народжувала телезірка — розташована в затишному та чистому місці, посеред хвойного лісу.

Таке враження, що ти не в пологовому, а просто десь на відпочинку — зізналась Ребрик

А ще жінка показала, чим її годують на обід. Меню доволі різноманітне — тут і суп-пюре є, і свіжезварений компот, і навіть овочеві роли з індичкою.

Лілія Ребрик показала свій обід
Лілія Ребрик показала свій обід

І мама Лілія, і новонароджена Адель почувають себе добре і насолоджуються цінними митями життя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.