Куди подівся EL Кравчук, який у 90-их був зіркою №1: як виглядає 47-річний артист і чим займається

Ель Кравчук у 90-их роках був беззаперечною зіркою в Україні. Та коли почалася масова русифікація, артист став нікому не потрібен. Чи змінилася ситуація, і чим займається 46-річний співак нині?

Коли наш ефір заполонили баскови з кіркоровими, деякі українські артисти, щоб не втратити аудиторію, перейшли на мову сусідньої держави. Таким чином Могилевській, Білик та багатьом іншим зіркам вдалося втриматися на плаву.

Куди подівся EL Кравчук

А Андрій Кравчук безслідно зник з ефірів радіо та телебачення. Навіть перемога у фестивалі “Червона рута” 1995 року не допомогла співаку. Його продюсером якийсь час був Євген Рибчинський. Після припинення співпраці артисту довелося перебратися в театр.

Куди подівся EL Кравчук

Коли за 6 років вирішив повернути собі колишню славу, навіть пісня Кузьми Скрябіна “Душа” не допомогла пробитися на вищі щаблі шоубізу. Андрій Кравчук теж спробував записати трек російською, адже тоді за це нікого не засуджували.

Зокрема, хіт “Голлівуд не для нас” 2008 року було перекладено з української на російську. Тільки за цієї умови можна було сподіватися на ротацію на радіо й телебаченні. Нині EL Кравчук представив україномовний трек, який отримав нову назву “Голлівуд зараз наш”.

Куди подівся EL Кравчук

Шкода, що й нині, коли все повернулося, як має бути, україномовного співака не запросили ані на концерт до 30-річчя Незалежності 2021, ані на новорічний концерт 2023. Без впливового продюсера втрапити у подібні шоу дуже складно, хоча нових синглів у співака достатньо.

Куди подівся EL Кравчук

Нині EL Кравчук виступає переважно на благодійних концертах, а ще підробляє у Полтавському університеті, читаючи студентам лекції. За час повномасштабного вторгнення Андрій виїжджав за кордон лише один раз із концертами.

На жаль, серце його 80-річного тата не витримало бомбардувань. 4 квітня 2022 року близької людини співака не стало. Чоловік благав поховати його в селищі під Бородянкою. Воно перебувало під окупацією і його щойно звільнили. Зробити це було дуже складно, та все ж Кравчук виконав останню волю родича. Організувати похорон фінансово йому допоміг давній товариш Андрій Данилко.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?