Куди подівся EL Кравчук, який у 90-их був зіркою №1: як виглядає 47-річний артист і чим займається

Ель Кравчук у 90-их роках був беззаперечною зіркою в Україні. Та коли почалася масова русифікація, артист став нікому не потрібен. Чи змінилася ситуація, і чим займається 46-річний співак нині?

Коли наш ефір заполонили баскови з кіркоровими, деякі українські артисти, щоб не втратити аудиторію, перейшли на мову сусідньої держави. Таким чином Могилевській, Білик та багатьом іншим зіркам вдалося втриматися на плаву.

Куди подівся EL Кравчук

А Андрій Кравчук безслідно зник з ефірів радіо та телебачення. Навіть перемога у фестивалі “Червона рута” 1995 року не допомогла співаку. Його продюсером якийсь час був Євген Рибчинський. Після припинення співпраці артисту довелося перебратися в театр.

Куди подівся EL Кравчук

Коли за 6 років вирішив повернути собі колишню славу, навіть пісня Кузьми Скрябіна “Душа” не допомогла пробитися на вищі щаблі шоубізу. Андрій Кравчук теж спробував записати трек російською, адже тоді за це нікого не засуджували.

Зокрема, хіт “Голлівуд не для нас” 2008 року було перекладено з української на російську. Тільки за цієї умови можна було сподіватися на ротацію на радіо й телебаченні. Нині EL Кравчук представив україномовний трек, який отримав нову назву “Голлівуд зараз наш”.

Куди подівся EL Кравчук

Шкода, що й нині, коли все повернулося, як має бути, україномовного співака не запросили ані на концерт до 30-річчя Незалежності 2021, ані на новорічний концерт 2023. Без впливового продюсера втрапити у подібні шоу дуже складно, хоча нових синглів у співака достатньо.

Куди подівся EL Кравчук

Нині EL Кравчук виступає переважно на благодійних концертах, а ще підробляє у Полтавському університеті, читаючи студентам лекції. За час повномасштабного вторгнення Андрій виїжджав за кордон лише один раз із концертами.

На жаль, серце його 80-річного тата не витримало бомбардувань. 4 квітня 2022 року близької людини співака не стало. Чоловік благав поховати його в селищі під Бородянкою. Воно перебувало під окупацією і його щойно звільнили. Зробити це було дуже складно, та все ж Кравчук виконав останню волю родича. Організувати похорон фінансово йому допоміг давній товариш Андрій Данилко.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?