Скільки коштує асиметрична чорна сукня з вирізами, як у Тіни Кароль: стільки за місяць не всі заробляють

Стильні образи Тіни Кароль приємно дивують українських жінок. На цей раз співачка вдягла на себе чорну сукню з великими вирізами. Яка вартість наряду — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Тіна Кароль останніми роками відома не тільки як гарна співачка, а ще й як красива модель, якій пасує будь-який стиль.

Вбрання української зіроньки коштують тисячі чи десятки тисяч гривень. Раніше “Один Факт” вже робив огляд вовняного костюму, як у Тіни Кароль вартістю 88 тисяч гривень.

В цьому матеріалі головною героїнею знов буде Тіна Кароль та її нова сукня. Декілька останніх років українська співачка часто демонструє наряди відомих брендів, які коштують дуже дорого. Придбати їх може собі дозволити далеко не кожна українка.

Чорна сукня, в якій постає Тіна Кароль на одному зі своїх останніх дописів у соцмережі Instagram – створена українським брендом A.M.G Brand. Головна родзинка цього вбрання — витончений розріз збоку і… всього лише один рукав.

Одна з прихильниць співачки спеціально досліджує модні луки, які презентує Тіна Кароль. Дівчина відкрила в Instagram окрему сторінку, на якій знайомить користувачів із модними брендами одягу, які обирає Тіна. Також на сторінці прихильниці можна дізнатись про вартість нарядів зірки.

Інформація про розкішну чорну сукню теж є в цьому блозі. Вище вже було зазначено, що наряд належить до бренду A.M.G Brand. Коштує ця розкішна сукня з боковим розрізом із фотосесії Тіни Кароль 850 доларів. В гривнях це приблизно 33 тисячі гривень.

Магазини модної компанії A.M.G Brand працюють у багатьох великих містах України, а саме – Львів, Одеса, Київ, Ужгород. Фотосесія Тіни Кароль в чорній сукні від цього виробника виконана в чорно-білих кольорах. Втім, це не заважає розгледіти струнку і гарно підкачану фігуру зірки. Це і не дивно, адже Тіна Кароль раніше розповідала про те, що регулярно займається йогою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?