Мала ресторан у Франції, в якому більше нічого не вирішує: Ольга Мартиновська розповіла, як втратила бізнес

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська розповіла про бізнес у Франції, якого більше немає. Спочатку усі карти сплутала пандемія, потім — змінилась команда. "Один Факт" розповість деталі історії.

Суддя українського кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла про долю свого колишнього бізнесу. Як відомо – до своєї популярності в Україні Мартиновська довгий час працювала у Франції. Там в неї був власний ресторан.

Ольга Мартиновська назвала причину закриття свого ресторану у Франції
Ольга Мартиновська назвала причину закриття свого ресторану у Франції

Як зізналась сама Ольга – цей ресторан вони відкрили разом із друзями. Спочатку справи йшли добре, але потім сталась пандемія. Заклад довелось закрити майже на цілий рік. Саме в цей непростий час Мартиновська повернулась до Києва і стала учасницею телевізійного кулінарного шоу “МастерШеф”.

Пройшов деякий час і ресторан, в якому працювала Ольга — відновив свою роботу. Але наразі там залишився лише один головний партнер зі старої команди. Інші ж співробітники старого колективу не повернулись.

Команда кухарів в ресторані майже повністю змінилась. Концепція закладу теж була оновлена. Через ці інновації Мартиновська вирішила повністю припинити співробітництво із французьким рестораном.

Також Ольга Мартиновська повідомила про свої подальші плани. Вона бажає відкрити власний ресторан в українській столиці — місті Києві. Суддя “МастерШеф” вважає, що ресторанний бізнес пов’язаний із певними ризиками. Але в той же час — це прибуткова сфера діяльності і нею займатись вигідно. Особливо, якщо є гарні та надійні інвестори.

Ольга Мартиновська також назвала приблизну суму стартового капіталу для відкриття ресторану. Вартість витрат на першому етапі розвитку такого бізнесу сягає в середньому 1 мільйон доларів.

Зараз Ольга Мартиновська має прибуток від власних кулінарних курсів. Саме вони є основним джерелом її доходу у нинішній непростий час. Окрім того, Ольга відвідує зйомки кулінарного шоу “МастерШеф”. За місяць на цій діяльності жінка заробляє приблизно 120-150 тисяч гривень. Цей прибуток — з урахуванням реклами.

Ольга Мартиновська розповіла, як втратила бізнес
Ольга Мартиновська розповіла, як втратила бізнес

Є в Ольги Мартиновської і додатковий підробіток — приготування приватних вечерь для заможних людей. На них вона заробляє приблизно стільки ж, скільки і за 20 днів роботи на зйомках “МастерШефу”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?