Дантес раптово заспівав пісню Дорофєєвої на вулицях Києва, поки Кацуріна була не поруч: “Я тебе кохаю, але”

Співак Володимир Дантес вийшов на вулиці Києва, щоб заспівати. Навіщо він це зробив і заради кого наважився виконати пісню своєї колишньої, Надії Дорофєєвої. "Один Факт" розповість деталі нижче.

Володимир Дантес відомий в Україні як співак, який в 2008 році здобув перемогу на реаліті-шоу “Фабрика зірок”. З того часу минуло понад 15 років і зараз Дантес значно розширів межі своєї кар’єри.

Дантес раптово заспівав пісню Дорофєєвої
Дантес раптово заспівав пісню Дорофєєвої

В 2015 році Володимир Дантес влаштувався на радіостанцію “Люкс.ФМ” диктором, а зараз активно займається власним кар’єрним розвитком на телебаченні.

Вова Дантес веде з відомою блогеркою Дашею Кубік проект “Мультітрек”. Це — свого роду музичний майданчик, на якому українські артисти створюють нові треки українською мовою. Особливість шоу в тому, що на створення нового музичного твору відводиться обмежена кількість часу: усього лише 12 годин.

Українські музиканти працюють над записом не самі, а в команді із саундпродюсерами, хореографами та стилістами.

Днями ведучі шоу Дар’я Кубік і Володимир Дантес вийшли на вулиці Києва, щоб… заспівати. Якщо бути більш точним — співав лише Вова Дантес. І все заради того, щоб допомогти своїй колезі та підопічній наблизитись до перемоги.

Мета конкурсу, в якому прийняв участь Володимир Дантес, полягала у тому, щоб підходити до пересічних громадян на київських вулицях і без пояснень починати співати уривки з відомих пісень українських виконавців. Перехожі ж, до яких підходив Дантес — повинні були вгадати, з якого саме твору наспівує слова харизматичний хлопець.

Володимир Дантес заспівав посеред київської вулиці
Володимир Дантес заспівав посеред київської вулиці

Під час конкурсу з’ясувалося, що не всі кияни та гості столиці можуть одразу пригадати слова із відомих пісень. Але музична Фортуна все ж посміхнулась Володимиру Дантесу. Він почав наспівувати пісню своєї колишньої дружини Надії Дорофєєвої ось такими словами:

Я тебе кохаю, але не зовсім

Справжній трек вгадали перехожі. Виконавець отримав за це додатковий бал.
Чи допомогла ця маленька вулична перемога підопічній Вови Дантеса — можна подивитись в новому випуску музичного проекту “Мультітрек”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?