Вони точно розійдуться: ці 3 ознаки у стосунках Олега Винника і Таюне видають справжню картину між ними

Олег Винник зник з українських сцен та телеекранів понад 2 роки тому. Слідом за ним десь загубилася і бек-вокалістка Таюне, яку вважають його дружиною. Прихильники вгледіли в цьому недобру ознаку.

Олег Винник довгий час приховував від суспільства свій офіційний сімейний стан. Коли співак тільки-но з’явився на українській сцені — його вважали холостяком. Високий, стрункий блондин з блакитними очима і яскравою посмішкою — в такого і закохатись не гріх. Багато із його прихильниць саме так і робили.

Олег Винник натякнув на проблеми у стосунках з Таюне
Олег Винник натякнув на проблеми у стосунках з Таюне

Втім, через деякий час поповзли чутки про те, що Олег Винник давно і щасливо одружений на своїй бек-вокалістці Таюне (Таїсії Сватко). Згодом їх підтвердили і селяни з того селища, де співак мешкав ще в юні роки, і де залишилася жити його мама.

Під тиском суспільства Олег Винник врешті решт зізнався у тому, що дійсно одружений. Але звичку все приховувати після цього випадку не облишив. Навпаки — продовжив нею успішно користуватись.

Після початку повномасштабного вторгнення співак виїхав з України за кордон — до Німеччини. Саме там він довгі роки жив і працював у театрі до того, як здобути популярність на Батьківщині.

Коли Олег Винник зник з медіа простору — про нього майже нічого не було чутно. Іноді ЗМІ із неофіційних джерел дізнавались, що нібито співак лікується від якоїсь важкої хвороби. Влітку 2023 року він дав перше за довгий час інтерв’ю.

Якщо про Олега Анатолійовича на цей час хоча б щось відомо – то про його сценічну партнерку і дружину Таїсію Сватко взагалі нічого не чутно. Білявка зникла приблизно в той же час, що і Винник.

Оскільки виконавець пісень “Ніно” та “Вовчиця” іноді все ж з’являється в публічному просторі один – прихильники почали підозрювати неладне. І знов пішли чутки. На цей раз не про таємне весілля з Таюне і сина, а… про розлучення.

Які зараз відносини в Олега Винника з вовчицею Таюне
Які зараз відносини в Олега Винника з вовчицею Таюне

Першою ознакою, яка на думку користувачів соцмереж вказує на те, що зіркова пара на межі розлучення — є той факт, що вони більше не з’являються разом. Звісно ж, причиною може бути скритність цього подружжя, але…

Друга ознака скорого розлучення, яку угледіли пильні прихильники — це коментарі у соціальних мережах під дописами самої Таїсії Сватко. Вокалістка оприлюднила інформацію про свою пісню, яку записала окремо від Винника. Збентежені підписники самостійно почали обмірковувати ситуацію, яка склалась і зауважили, що, імовірно подружжя на межі розставання. Втім, це відбувалось ще до повномасштабного вторгнення, але саме воно могло спричинити повний розрив відносин між Олегом Винником і Таюне.

Представниця Олега Винника Валерія Барон і Таїсія Сватко
Представниця Олега Винника Валерія Барон і Таїсія Сватко

Третя ознака імовірного розлучення Олега Винника з головною вовчицею свого життя — це світлина, яку оприлюднила представниця співака Валерія Барон на своїй сторінці в Instagram. На ній зображено двох жінок, одна з яких — це сама Валерія. А ось в іншій ледве можна впізнати… Таюне. За останні два роки зовнішність бек-вокалістки дуже змінилась. Користувачі помітили, що Таїсія зовсім не посміхається, в неї на обличчі немає макіяжу, а очі — чомусь сумні. Вочевидь, у зіркової пари не все добре у родині і це пояснює сумний погляд гарної квітки Таюне.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.