“Сума була найменшою”: Євген Клопотенко повідомив, скільки грошей йому заплатили за перемогу у “МастерШеф”

Кухар Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку отримав за перемогу в кулінарному шоу "МастерШеф". Вона найменша серед тих, що отримували інші учасники. Скільки заплатили Клопотенку — читайте нижче.

Шеф-кухар та переможець 2-го сезону “МастерШефу” Євген Клопотенко вперше чесно розповів про свої заробітки під час участі у кулінарному шоу “МастерШеф”.

В 2015 році майбутній відомий кулінар здобув перше місце у цьому телевізійному шоу України. Звісно, йому видали приз у грошовому еквіваленті. Але сума заохочення переможця виявилась набагато меншою, аніж в інших переможців з минулих сезонів проекту “МастерШеф”.

Євген Клопотенко зізнався, що його виграшний гонорар тоді склав усього лише 200 тисяч гривень. Звісно, для пересічного українця ця сума здастся велетенською. Але за словами Клопотенка — вона найменша серед усіх грошових призів, які виплачував “МастерШеф” в інші роки.

Євген Клопотенко звернув увагу на те, що до Революції Гідності усі переможці “МастерШеф” отримували гонорар у розмірі 500 тисяч гривень. Деяким з них навіть вдавалось отримати по мільйону гривень.

Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку отримав за перемогу в кулінарному шоу
Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку отримав за перемогу в кулінарному шоу

Клопотенко ж за свою перемогу отримав лише 200 тисяч гривень. І з них йому дісталося лише 180 тисяч, бо відразу він сплатив 20 тисяч гривень податку в державну казну.

Євген Клопотенко зізнався, куди він витратив ці кошти. Шеф-кухар заплатив 120 тисяч гривень за навчання в школі кулінарів. Якщо не враховувати 60 тисяч, що залишились із виграшу — то він фактично спрацював на проекті в нуль. До того ж, йому навіть не дали заохочувального кубка, який завжди вручали переможцям.

На думку Клопотенка, така ситуація з нагородами в той час була пов’язана з урізанням бюджету через складну ситуацію в країні.

Шеф-кухар пригадав, що участь в кулінарному проекті виявилася для нього суцільним пеклом. Особливо складними видалися декілька місяців перед фінальною частиною.

Євген Клопотенко і його десерт на мільйон
Євген Клопотенко і його десерт на мільйон

Конкуренція була високою і інші конкурсанти були серйозно налаштовані проти нього. Євген зізнався, що інші учасники його люто ненавиділи, і це стало для молодого хлопця суцільним стресом.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.