Співачка Клавдія Петрівна: хто вона така і кому присвячує свої пісні – “Я тобі брехала, я тебе не кохала”

Клавдія Петрівна нещодавно здобула популярність завдяки своїм хітам через соціальні мережі, але хто ховається за цим образом та як виглядає. Подробиці.

У центрі уваги опинилася українська співачка, яка виступає під псевдонімом Клавдія Петрівна та здобула визнання за музичні роботи, такі як “Я щаслива”, “Знайди мене”, “Я тобі брехала”. Проте, фанати все ще залишаються в розпачі, намагаючись розгадати таємницю, хто ж стоїть за обличчям цієї талановитої артистки.

Видання “Лірум” присудило їй нагороду у категорії “Дебют року”, але на вручення прийшла співачка Маша Кондратенко, виконавиця пісні “Ванька-встанька”, одягнена у костюм, який асоціюється саме з Клавдією Петрівною. Чи це звичайний костюм, який знайшла Маша, чи все ж таємнича артистка вирішила збентежити своїх прихильників, перехопивши ідентичність іншої музикантки? У мережі купа коментарів щодо схожості Маші із Клавдією, зокрема у вокалі.

Співачка Клавдія Петрівна натякнула на своє справжнє ім'я
Співачка Клавдія Петрівна натякнула на своє справжнє ім’я

Клавдія Петрівна зовсім нещодавно здобула популярність через свої пісні в соціальних мережах. За її зовнішнім образом ховається блондинка, яка утримується від показу обличчя, навіюючи загадковість та інтригу.

На сторінці співака OSTY, з яким вона має спільний трек, можна побачити лише частину її довгого волосся, що породжує ще більше запитань щодо її особистості. Тим не менше, важливо зауважити, що у Марії Кондратенко, з якою її асоціюють, коротка зачіска, тому навряд чи це вона ховається під образом.

Блогер Богдан Беспалов нещодавно виклав інформацію про те, що за образом Клавдії Петрівни ховається авторка хітів на ім’я Соломія, яка тільки в 18 років зуміла підкорити музичний світ в Інтернеті. Онлайн-розслідувачі виявили старі фотографії та відео, де Соломія з’являється разом із співаком OSTY, що підтверджує можливий зв’язок між ними та спростування щодо того, що це точно не Маша Кондратенко.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?