Вагітна Джамала назвала країну, в якій буде народжувати третього сина: головний нюанс пологів зірки

Вагітна співачка Джамала розкрила свої плани на майбутні пологи і розповіла, яку країну обрала для народження третього сина. Подробиці "Один Факт" розповість нижче.

Співачка Джамала декілька тижнів тому розповіла про те, що зараз знаходиться при надії і разом зі своїм чоловіком Бекіром Сулеймановим чекає на народження третього синочка.

Джамала при надії планує зустріч із третім сином
Джамала при надії планує зустріч із третім сином

Нещодавно Джамала розповіла, що вже обрала країну для народження третього спадкоємця. І це — Україна. Співачка зазначила, що мріє про партнерські пологи. Зірка зізналась, що перших двох синів вона народжувала саме у партнерський пологах, разом із чоловіком. Звісно, третій малюк теж з’явиться на світ у присутності батька, Бекіра Сулейманова.

Завжди плануємо партнерські пологи — зауважила Джамала. — Ми робили це вперше, вдруге і, сподіваюся, що буде і втретє.

Джамала також розповіла про стосунки із чоловіком в сучасній Україні. За словами переможниці “Євробачення-2016” — їх родинні стосунки після початку повномасштабного вторгнення тільки зміцнішали. Співачка зауважила, що вони не тільки живуть разом із Бекіром Сулеймановим, але й працюють над спільними проектами. В цей надскладний час подружжя намагається підтримувати один одного у всьому.

“Один Факт” нагадує, що в Джамали та Бекіра Сулейманова вже є двоє старших синів. Цікаво, що обидва хлопчики отримали від своїх батьків подвійні імена. Старшого звуть Емір-Рахман, а молодшенького: Селім-Ремзі.

До речі, ім’я молодшого сина Джамали має глибокі історичні корені. Селім-Ремзі — це одна із ключових особистостей в історії Кримського ханства. Він був видатним правителем, його дуже любив народ. Батьки назвали хлопчика саме так, тому що батькові подобалося ім’я Селім, а ось Джамала більш схилялась до імені Ремзі.

Ім’я найстаршого сина Емір-Рахман співачці взагалі наснилося. Дослівно його переклад звучить як “Правитель милостивий”.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.